Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 122 (7123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Conducerea USR Suceava le mulţumeşte sucevenilor pentru rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a USR le-a mulţumit alegătorilor suceveni pentru rezultatele obţinute la alegerile pentru Parlamentul European. Deputatul USR din Diaspora, câmpulungeanul Daniel Popescu, şi preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, au transmis printr-un comunicat că rezultatele alegerilor de duminică reprezintă un semn de însănătoşire a judeţului şi a ţării. „Filiala USR Suceava le mulţumeşte sucevenilor care au votat la alegerile europarlamentare şi referendum, în ţară şi în străinătate. Am obţinut un scor extraordinar de bun. În comparaţie cu alegerile parlamentare din 2016, rezultatul votului de astăzi arată o creştere considerabilă a susţinătorilor Alianţei 2020 USR PLUS. Suntem plăcut surprinşi de rezultatele obţinute de noi în multe dintre localităţile dominate de PSD şi PNL. Îl vedem ca pe un semn de însănătoşire a judeţului şi a ţării, electoratul schimbându-şi vechile opţiuni politice”, au declarat cei doi lideri USR Suceava. Daniel Popescu consideră că impresionantă a fost mai ales mobilizarea totală a diasporei, judeţul Suceava având printre cei mai mulţi români plecaţi din ţară. „Aceştia au stat iarăşi ore întregi la cozi interminabile ca să-şi exprime revolta faţă cei care continuă să comită ilegalităţi şi să folosească resursele României în interese proprii.
Considerăm că miza acestui vot a fost foarte mare, întrucât românii doresc să beneficieze pe deplin de siguranţa, bunăstarea şi prosperitatea europeană. Sucevenii de pretutindeni au transmis un semnal clar că îşi doresc să trăiască, să muncească şi să îşi crească copiii în propria ţară, să îşi construiască un viitor aici. Felicităm alegătorii şi ne bucurăm nespus că am luptat împreună în tot acest timp şi luăm parte, prin urmare, la acest moment istoric”, se arată în comunicatul transmis de Daniel Popescu şi Teodora Munteanu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea USR Suceava le mulţumeşte sucevenilor pentru rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 3383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Conducerea USR Suceava le mulţumeşte sucevenilor pentru rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei