Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 122 (7123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victorie categorică

PNL Suceava a câștigat alegerile europarlamentare în 78 din cele 114 localități ale județului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava a reușit să câștige alegerile în nu mai puțin de 78 din cele 114 localități ale județului. Președintele liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a evidențiat faptul că PNL a obținut victorii importante în mai multe localități conduse de primari PSD, remarcând printre acestea municipiul Rădăuți, dar și orașele Milișăuți, Solca, Frasin, Vicovu de Sus și Cajvana. El a declarat că victoria PNL din municipiul Rădăuți a fost covârşitoare, liberalii reuşind de obţină 3.154 de voturi, pe locul doi fiind PSD, cu 2.324 de voturi, iar pe locul trei USR, cu 2036 de voturi.

Flutur a arătat că liberalii s-au impus la alegerile europarlamentare și în comuna Dumbrăveni, locul în care PSD a organizat un miting electoral în prezența liderului PSD, Liviu Dragnea. Liderul liberalilor suceveni a precizat că PNL a obținut victorii importante și în comunele Panaci, Dorna Candrenilor, Dorna Arini, Suceviţa, Todireşti, Gălăneşti, Arbore, Straja, Brodina, Gălăneşti, Udeşti, dar și Bosanci și Capu Câmpului.

„PNL Suceava a câștigat alegerile în 78 de localități. Dacă ne gândim că PNL are primari în 46 de localități, rezultă că am reușit să ne impunem în nu mai puțin de 30 de localități cu primari PSD și alte două cu primari ALDE. Asta înseamnă că avem șanse foarte mari să recâștigăm primării ale unor localități importante din județ, cum ar fi Rădăuți, Milișăuți, Frasin, Vicovu de Sus, Dumbrăveni, Bosanci, Sucevița și celelalte în care PNL s-a clasat pe primul loc la aceste alegeri europarlamentare”, a declarat Gheorghe Flutur. El a adăugat că PNL a câștigat alegerile în toate municipiile și orașele din județul Suceava, cu excepția municipiului Fălticeni. Gheorghe Flutur a afirmat că în Fălticeni diferența de voturi față de PSD este foarte mică, el considerând că „și aici este loc de câștigat primăria acestui municipiu”.

Gheorghe Flutur a mai declarat că PNL Suceava a reușit să se claseze, la nivel național, între primele organizații ale acestui partid din punct de vedere al rezultatelor obținute la alegerile pentru Parlamentul European. „Este o onoare să fim în galeria selectă a dreptei românești, alături de Sibiu, Alba, Bihor, Cluj sau Bistrița-Năsăud”, a spus Flutur, care a mai adăugat că PNL Suceava este singura organizație din zona Moldovei care s-a clasat pe primul loc la nivel județean la alegerile pentru Parlamentul European.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava a câștigat alegerile europarlamentare în 78 din cele 114 localități ale județului.
 Vizualizări articol: 4415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
PNL Suceava a câștigat alegerile europarlamentare în 78 din cele 114 localități ale județului3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei