Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 101 (7102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vicovu de Sus

Tânăr de 18 ani, găsit spânzurat într-o anexă a casei părinteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De o tragedie cumplită a avut parte familia unui tânăr de 18 ani, din oraşul Vicovu de Sus, după ce acesta a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei părinţilor săi din oraş. Despre nenorocire au fost sesizaţi poliţiştii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus miercuri seara, în jurul orei 18.00, prin intermediul unui apel la 112 dat de către unul dintre vecinii familiei.

Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că descoperirea a fost făcută de către mătuşa tânărului, care a povestit că în jurul orei 17.30 tânărul de 18 ani a ieşit din casă fără un motiv foarte serios de supărare, ci doar se certase cu concubina lui, cu care locuia de circa o lună de zile. După circa o jumătate de oră, femeia l-a găsit pe tânăr spânzurat în podul şurii şi a dat alarma. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi unul de ambulanţă, care timp de o oră au încercat să resusciteze victima, fără ca aceasta să răspundă la manevre. La o primă examinare sumară a cadavrului, s-a constatat că nu prezintă urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuţi, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal, aceştia aşteptând lămuriri suplimentare de la medicii legişti care vor efectua necropsia.

 

În urmă cu o lună de zile, un alt tânăr de 18 ani şi-a pus capăt zilelor la Vicovu de Sus

O altă tragedie a fost înregistrată cu o lună de zile în urmă, când în seara de 1 aprilie un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei din aceeaşi localitate. Macabra descoperire a fost făcută de către tatăl băiatului, în jurul orei 19.30, într-o şură a unei locuinţe părăsite care aparţine familiei. Adolescentul fusese văzut în viaţă de membrii familiei cu aproximativ două ore înainte, după care tatăl său şi ceilalţi membri ai familiei au început să-l caute. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat şi declarat decesul tânărului.

Ancheta continuă şi în acest caz, pentru a se putea stabili cum s-a ajuns la această nenorocire în familie şi ce l-ar fi putut determina pe tânăr să facă acest gest extrem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 18 ani, găsit spânzurat într-o anexă a casei părinteşti.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr de 18 ani, găsit spânzurat într-o anexă a casei părinteşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei