Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 98 (7099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandat arestare

Hoțul care a sunat la 112 după ce s-a tăiat în geamul magazinului pe care l-a spart, arestat pentru mai multe fapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma punerii sub acuzare pentru trei furturi din societăți comerciale. Valentin Petre, tânărul de 19 ani, este cel care a spart un bar din Suceava la mijlocul lunii aprilie a acestui an și tot el a sunat la 112, după ce s-a tăiat într-un geam pe care l-a spart.

În noaptea de 14 spre 15 aprilie, în jurul orei 1.00, Valentin Petre, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat comiterea unei spargeri pe Aleea Venus din Suceava, în cartierul George Enescu. El a fost preluat de o ambulanţă pentru că avea o tăietură la un picior.
El a declarat că a venit de la Câmpulung Moldovenesc spre Suceava pentru a retrage bani de la un bancomat şi că a fost agresat de un necunoscut, spărgătorul barului. Din interiorul barului spart s-a reclamat sustragerea a 24 de pachete de ţigări, precum şi a sumei de 23 de lei.

Poliţiştii au început să aibă suspiciuni, printre altele găsind asupra tânărului mai multe pachete de ţigări din mărcile sustrase din bar.

Pe parcursul cercetărilor a rezultat că spărgătorul este chiar tânărul care a sunat la 112.

Din cercetările poliţiştilor suceveni a rezultat că tânărul din Câmpulung Moldovenesc a venit la Suceava împreună cu un complice, cu maşina. Acesta a pus ochii pe magazinul-bar de pe Aleea Venus, aflat lângă stația de autobuz Confecția, de pe strada Universității. Aici, susţin anchetatorii, a coborât din maşină şi a spart cu o cheie franceză geamul din partea stângă a barului şi a pătruns în interior. După ce a luat din magazin mai multe pachete de ţigări şi mărunta sumă de bani, în magazin s-a declanşat alarma, iar acesta s-a speriat. În momentul în care a ieşit din magazin, pe geamul pe care intrase, bărbatul s-a tăiat la piciorul drept într-un ciob de sticlă.

Pentru că cel care îi era complice fugise, tânărul care sângera puternic a sunat la 112 şi a inventat povestea spusă iniţial, susţin anchetatorii.

Continuând cercetările, polițiștii au adunat probe că același Petre este autorul a două spargeri din societăți comerciale din Câmpulung Moldovenesc. Cele trei fapte sunt comise în interval de câteva zile, 11-16 aprilie 2019.

Miercuri, 24 aprilie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Modovenesc a solicitat arestarea preventivă a inculpatului. Judecătoria locală a admis propunerea și a dispus arestarea inculpatului pentru următoarele 30 de zile. Mandatul este valabil până pe 23 mai inclusiv, însă poate fi contestat la instanța superioară.

S-a constituit o escortă la nivelul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, tânărul fiind depus în arestul poliției județene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoțul care a sunat la 112 după ce s-a tăiat în geamul magazinului pe care l-a spart, arestat pentru mai multe fapte.
 Vizualizări articol: 1312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoțul care a sunat la 112 după ce s-a tăiat în geamul magazinului pe care l-a spart, arestat pentru mai multe fapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei