Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 98 (7099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziție

Casa de Asigurări de Sănătate n-a fost informată de închiderea Pediatriei din Rădăuți, dar asta nu afectează finanțarea spitalului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Rădăuți nu a informat Casa de Asigurări de Sănătate Suceava că în perioada 19 aprilie - 6 mai a.c. secția Pediatrie este închisă, însă acest lucru nu afectează raporturile unității medicale cu CAS, potrivit unui comunicat de presă remis ieri de președintele director al CAS Suceava, dr. Claudiu Cobuz.

„CAS Suceava nu a fost informată de conducerea Spitalului Municipal Rădăuți despre închiderea temporară a secției de pediatrie, astfel încât s-a dispus o acțiune de control pentru a verifica modul de respectare de către furnizor a clauzelor contractuale. La momentul efectuării acțiunii de control secția  de pediatrie era închisă și nu existau asigurați internați. Activitatea medicală realizată până la data de 19 aprilie 2019 este corect evidențiată în actele primare existente la nivelul spitalului, respectiv în foile de observație și foile de spitalizare de zi. În timpul verificărilor unitatea sanitară a remediat omisiunea, respectiv a înștiințat CAS Suceava despre suspendarea activității secției de pediatrie”, arată dr. Cobuz.

De asemenea, a afirmat acesta, conducerea Spitalului Municipal Rădăuți a încercat în mai multe rânduri să își completeze numărul de medici specialiști angajați, dar la concursurile organizate nu s-a prezentat nimeni. Dr. Cobuz a mai precizat că CAS Suceava contractează și decontează furnizorilor serviciile medicale, după raportarea și validarea acestor servicii, conform prevederilor legale, iar „asigurarea continuității actului medical nu reprezintă o obligație a CAS Suceava”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa de Asigurări de Sănătate n-a fost informată de închiderea Pediatriei din Rădăuți, dar asta nu afectează finanțarea spitalului.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Casa de Asigurări de Sănătate n-a fost informată de închiderea Pediatriei din Rădăuți, dar asta nu afectează finanțarea spitalului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei