Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 88 (7089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sold-out în 24 de ore

Biletele pentru spectacolul aniversar Alexandru Brădăţan din luna mai, vândute în timp record

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biletele pentru spectacolul aniversar Alexandru Brădăţan, programat pentru joi, 23 mai, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, s-au vândut în timp record. Sold-out în 24 de ore. De pe 8 aprilie, când s-au pus biletele în vânzare, şi până pe 9 aprilie s-au epuizat toate biletele. Pentru că sunt multe cereri, artistul revine cu un spectacol de muzică populară şi colinde la începutul lunii decembrie.

La împlinirea vârstei de 30 de ani, „din care 15 au fost dedicaţi cântecului”, artistul Alexandru Brădăţan promite pentru 23 mai un spectacol de excepţie, alături de maestrul Nicolae Botgros şi Orchestra „Lăutarii” de la Chişinău, împreună cu mulţi invitaţi de marcă, colegi de scenă din ţară, dar şi de peste Prut. În spectacolul aniversar Alexandru Brădăţan vor evolua şi îndrăgiţii artişti Leonard Zamă, Olguţa Berbec, Remus Novac, Angelica Flutur, Bogdan Cioranu, Codruţa Rodean, Beatrice Bandoiu, Gabriel Dumitru, Ancuţa Corlaţan, Dan Doboş şi Fetele de la Botoşani. Toţi artiştii vor fi acompaniaţi de Orchestra „Lăutarii” de la Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Organizatorul principal al spectacolului de pe 23 mai este Primăria municipiului Suceava. Evenimentul va fi realizat şi prezentat de Mihaela Bârsan, iniţiatoarea proiectului „10 pentru folclor”, proiect din care face parte şi Alexandru Brădăţan.

 

„Invitat surpriză” la concertul din mai

După ce au fost vândute toate biletele pentru spectacolul aniversar, peste 700, într-un timp record, reacţia artistului Alexandru Brădăţan a fost următoarea: „Ca orice artist, mi-am dorit foarte mult să am un spectacol al meu, dar nu unul oarecare şi nu cu oricine. Anul acesta am găsit de cuviinţă că este unul foarte potrivit, având două aniversări: împlinirea vârstei de 30 de ani şi marcarea a 15 ani în slujba cântecului popular. Bucuria mea este dublată de faptul că publicul a primit foarte bine acest spectacol. Ştiam că sunt iubit acasă, la Suceava, şi această confirmare mă onorează, dar mă şi obligă”.

Dată fiind cererea foarte mare din partea publicului, artistul şi organizatorii au depus toate eforturile pentru a relua spectacolul aniversar şi pe 24 mai, însă foarte mulţi dintre artiştii invitaţi aveau deja alte angajamente pentru această dată. În acest context, Alexandru Brădăţan şi Mihaela Bârsan au promis că vor organiza un nou spectacol la începutul lunii decembrie. Faptul că au reuşit să vândă în 24 de ore toate biletele la spectacol, fără a avea măcar un afiş, spune multe despre ceea ce se străduiesc organizatorii să facă şi despre felul în care a reacţionat publicul la proiectul pe care l-au propus.

„Preţul a fost unul de bun-simţ, iar pentru suma pe care au plătit-o pe bilet, 50 de lei, spectatorii vor primi în ziua evenimentului câte două materiale discografice semnate Alexandru Brădăţan. Este modul nostru de a le mulţumi celor care ne sunt alături şi ne încurajează în tot ceea ce facem. Mulţumirile noastre merg şi către primarul Ion Lungu, care ne-a încurajat în acest demers şi a acceptat din start ca spectacolul să fie organizat de Primăria municipiului Suceava”, a explicat Mihaela Bârsan, realizatoarea acestui concert folcloric.

Până la evenimentul din luna decembrie, Alexandru Brădăţan şi organizatorii spectacolului său aniversar au anunţat că pregătesc o surpriză extraordinară pentru 23 mai. La eveniment va fi prezent, în calitate de „invitat surpriză”, unul dintre cei mai iubiţi artişti români de muzică populară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biletele pentru spectacolul aniversar Alexandru Brădăţan din luna mai, vândute în timp record.
 Vizualizări articol: 2148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Biletele pentru spectacolul aniversar Alexandru Brădăţan din luna mai, vândute în timp record5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei