Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 88 (7089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Judecătorii au admis cererea avocaților lui Dragnea și au amânat procesul. Următorul termen, 20 mai

Luni, 15 Aprilie 2019 (15:33:44)

Judecătorii au admis cererea avocaților de amânare a procesului DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță, fiind stabilit termen pe data de 20 mai, la ora 11:00.

„Completul de 5 judecători a hotărât admiterea cererilor de amânare ca aceștia să-și pregătească apărarea”, a spus președintele completului după deliberări, subliniind că termenul de 20 mai ar putea fi ultimul.

Magistrații au admis, astfel, cererile avocaților de amâna procesul.

„Cerere de amânare a judecății. De constatare a încheierii cercetării judecătorești după pronunțarea conflictului constituțional. Noi considerăm că unul din motivele noastre de apel aproape identic face obiectul acestei cereri, a unui conflict juridic de natură constituțională. Această cerere pe rolul CCR poate avea caracter de chestiune prealabilă. Considerăm că e normal să se aștepte soluționarea acestui conflict. (...) Dacă instanța rămâne în pronunțare anterior CCR, nu ar mai exista un remediu procesual dacă s-ar constata compunerea nelegală. (...) Să nu constatați încheiată cercetarea judecătorească și să amânați”, a cerut în instanță Adrian Toni Neacșu, avocat în dosar.

La rândul său procurorul s-a opus cererii de amânare.

„Aveți în vedere că doar Dragnea Liviu și Șefu Olguța au invocat nulitatea absolută a completurilor de 3 judecători. Se încearcă tergiversarea cauzei, având în vedere că un membru al completului urmează să se pensioneze”, a spus procurorul.

În replică, apărarea lui Dragnea a spus: „Doamna procuror să își ceară scuze, pentru că noi nu urmărim să tergiversăm cauza ca un magistrat să se pensioneze. Îmi pare rău că face aceste declarații”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătorii au admis cererea avocaților lui Dragnea și au amânat procesul. Următorul termen, 20 mai.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Judecătorii au admis cererea avocaților lui Dragnea și au amânat procesul. Următorul termen, 20 mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei