Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 261 (6971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Confruntarea vocilor

Suceveanca din „tripleta magică” a lui Tudor Chirilă, la Vocea României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Milioane de români au trăit o mulţime de emoţii vizavi de prezenţa sucevencei Alexandra Cuza la confruntările Vocea României, care s-au încheiat în weekend.

Vineri seară, la Vocea României, ultimele şapte cupluri au luptat în ring, folosindu-şi toate armele vocale pentru un loc în etapa knock-out-urilor, care va avea loc vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30, şi sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20:00.

Alexandra Cuza, alături de Romaniţa Fricosu şi Teodora Stoica a avut o apariţie impresionantă pe scena cunoscutului concurs TV, cele trei concurente din echipa celui Tudor Chirilă impresionând antrenorii şi publicul cu un cover după piesa lui Elvis Presley, "Hound Dog", foarte bine realizat.

Tudor Chirilă a fost al doilea antrenor, după Smiley, ce a avut un concurent în plus în echipă, încât, în etapa confruntărilor, a fost obligat să creeze un moment muzical format din trei concurenţi.

Fetele din „Tripleta magică” a lui Tudor Chirilă, după cum le-a denumit prezentatorul Pavel Bartoş, s-au dovedit a fi atât de bune, încât nici una dintre ele nu merita să fie trimisă acasă, aşa cum impune concursul.

Echipa Tudor a evoluat pe scenă ca un trio exploziv, fetele au cântat impecabil, vocile li s-au completat perfect, iar antrenorul a fost foarte mândru de evoluţia lor.

"Multe felicitări, fetelor!" au fost primele vorbe ale lui Tudor. Antrenorul a adăugat că s-a simţit de parcă a fost martorul unor cântăreţe profesioniste venite ca invitate în show să cânte.

"Momentul a fost excepţional", a spus Irina Rimes.

"Pe toată piesa mi-a plăcut de Alexandra, are un timbru vocal care se potriveşte foarte bine pe piesa aceasta. Teodora e foarte dulce. Romaniţa e şi cântăreaţă şi actriţă".

Smiley a fost flatat că cele trei se uitau doar la el pe parcursul interpretării. Tot el a fost cel care a considerat că este o pierdere pentru concurs că două vor pleca acasă, remarcând timbrul deosebit al Alexandrei.

Dar cum competiţia impune să se meargă mai departe cu un singur concurent, Tudor a avut de luat o grea decizie şi a ales-o pe Romaniţa Fricosu să îl reprezinte în continuare, Teodora şi Alexandra părăsind competiţia, cu lacrimi în ochi.

Din culise, emoţiile Alexandrei au fost trăite la maxim şi de mama ei, care i-a fost alături tot timpul.

„Mulţumesc pentru încrederea acordată, Tudor Chirilă! Sunt sigură ca tu ştii cel mai bine ce şi cum! Eu, una, nu pot decât să mă bucur de experienţă şi să-mi văd de drum! Mulţumesc că m-ai ambiţionat şi m-ai făcut să realizez că pot de 10 ori mai mult! Spor maxim şi cel mai bun să câştige!”, a transmis ieri Alexandra, pe contul său de socializare.

Alexandra Cuza - Alex Pattie, cum este cunoscută de către prieteni, are 24 de ani, este din municipiul Suceava, talentul şi pasiunea pentru muzică fiind moştenite de la tatăl său, Ovidiu Cuza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca din „tripleta magică” a lui Tudor Chirilă, la Vocea României.
 Vizualizări articol: 3455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanca din „tripleta magică” a lui Tudor Chirilă, la Vocea României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei