Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 261 (6971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Trupa Los Anonimos, „ingredientul unei petreceri reuşite”, va concerta pe 1 Decembrie la Ariata Events – Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trupa Los Anonimos, „ingredientul unei petreceri reuşite”, va concerta pe 1 Decembrie, începând cu ora 21:00, la Ariata Events – Suceava. Accesul în sala de evenimente se poate face începând cu ora 19:00. Muzica celor de la „Los Anonimos”, trupă înfiinţată în primăvara anului 2011, îmbină exoticele acorduri de gipsy-flamenco şi ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind singura formaţie de acest gen din peisajul muzical românesc.

Formaţia s-a făcut cunoscută prin concertele excepţionale ce au avut loc în diferite cluburi din ţară sau la evenimentele hi-class. În toate apariţiile scenice, Los Anonimos propagă o atmosferă incendiară, distracţia atingând valenţe foarte înalte, fiind astfel considerată „o trupă de show”, motiv pentru care formaţia este foarte des invitată în platourile emisiunilor de divertisment. În repertoriul lor găsim cele mai cunoscute cover-uri româneşti şi internaţionale, dar şi melodii proprii, care prin simplitatea şi farmecul lor sensibilizează ascultătorii.

 

Meniu de frupt şi de post

Tocmai de aceea, Ariata Events şi trupa Los Anonimos devin gazdele unei seri de neuitat, în Anul Centenarului Marii Uniri. Ritmurile balcanice şi acordurile de gipsy-flamenco vor crea o atmosferă de petrecere veritabilă, iar meniul (de frupt sau vegetarian, după preferinţe), pregătit de Executive Chef Ariata Events, alături de eforturile întregii echipe, confirmă principiile care stau la baza Ariata Events: high class, eleganţă, rafinament şi bun-gust.

Meniul de frupt: I. Pulpă de raţă confiată; Salată caldă de varză roşie şi sos asiatic. II. Cotlet, cartofi la cuptor şi sos brun, salată de ardei copţi. III. „Cozonac topit”.

Meniu vegetarian (de post): I. Salată caldă de legume; II. „Duet vegetarian”; III. Salată de fructe în melone.

Preţul este de 85 de lei de persoană. Accesul la eveniment se face pe bază de rezervare fermă (plata parţială a pachetului de eveniment – 50 de lei de persoană). Relaţii suplimentare la telefon 0721 526 939, Facebook: ariatasv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa Los Anonimos, „ingredientul unei petreceri reuşite”, va concerta pe 1 Decembrie la Ariata Events – Suceava.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Trupa Los Anonimos, „ingredientul unei petreceri reuşite”, va concerta pe 1 Decembrie la Ariata Events – Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei