Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 261 (6971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incendii

Două femei au ajuns la spital, după ce au suferit arsuri în timp ce aprindeau focul în centrală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două femei au ajuns la spital sâmbătă noapte, în urma unui incendiu produs la o locuinţă din comuna Bosanci. Flăcările au izbucnit în camera centralei termice a locuinţei, înainte de miezul nopţii, o femeie în vârstă de 28 de ani fiind cea care a sesizat incendiul printr-un apel la 112.

Femeia se afla la locuinţa ei împreună cu o vecină, în momentul în care s-au deplasat împreună în camera centralei pentru a aprinde focul. Proprietara a alimentat centrala cu lemne, după care a turnat benzină peste acestea. Când a aprins un chibrit, vaporii benzinei din interior s-au aprins, surprinzându-le pe femei în interiorul camerei. Flăcările au cuprins mai multe lucruri aflate în preajma centralei, între care mase plastice, o motocoasă şi instalaţia electrică a boilerului şi a centralei termice, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului. Cele două femei au suferit mai multe arsuri, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe care le-a transportat pe victime la spital. La unitatea spitalicească acestea au fost diagnosticate cu arsuri de gradul I şi II pe mâini şi picioare, proprietara casei suferind arsuri şi pe faţă. Ele au rămas internate în spital, medicii concluzionând că starea lor nu este foarte gravă. Valoarea pagubelor înregistrate a fost de circa 1.000 de lei, pompierii stabilind cauza izbucnirii incendiului ca fiind aprinderea în mod greşit a focului, folosind benzina. Cercetările sunt continuate de poliţişti, în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Pagube de 30.000 de lei, din cauza unui coş de fum neprotejat

O locuinţă din satul Poieni al comunei Udeşti, a fost afectată de un puternic incendiu sâmbătă seara. Un apel la 112 anunţa faptul că flăcările au cuprins locuinţa recent renovată a unor bătrâni, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj al Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă Udeşti, precum şi  două echipaje din cadrul ISU Suceava. Intervenţia pompierilor a durat circa trei ore, aceştia constatând la final că incendiul s-a produs din cauza coşului de fum neprotejat, flăcările aprinzând lemnul acoperişului casei.

Cercetările întreprinse de poliţişti au concluzionat faptul că în jurul prânzului, bărbatul de 82 de ani aprinsese focul în soba din bucătărie, care era prevăzută cu serpentine pentru încălzirea apei. În timpul serii, în timp ce soţii se aflau într-un dormitor al casei, un vecin a venit şi i-a atenţionat că locuinţa se aprinsese, aceştia reuşind să părăsească în grabă casa. Incendiul a degradat pereţii din rigips, mobilierul şi alte lucruri din interior, 20 de metri pătraţi de acoperiş, precum şi izolaţia din polistiren a casei pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, valoarea pagubelor înregistrate fiind de circa 30.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei au ajuns la spital, după ce au suferit arsuri în timp ce aprindeau focul în centrală.
 Vizualizări articol: 1626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două femei au ajuns la spital, după ce au suferit arsuri în timp ce aprindeau focul în centrală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei