Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 207 (6917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ecologizare

Voluntarii din Cornu Luncii care au participat la Ziua de Curăţenie Naţională au strâns 700 de saci cu sticle de plastic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Voluntarii din comuna Cornu Luncii care au participat la Ziua de Curăţenie Naţională, în campania „Let’s do it, Romania!”, au strâns nu mai puţin de 700 de saci cu sticle de plastic. Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a precizat că la acţiune au participat numeroşi elevi de la şcolile din comună însoţiţi de profesori, persoanele cu dizabilităţi alături de îngrijitorii Centrului Social Sasca Mică, salariaţi ai primăriei, dar şi cetăţenii cărora le pasă să trăiască într-un mediu curat. Gheorghe Fron a precizat că voluntarii au participat la curăţarea albiilor râului Moldova şi ale afluenţilor săi.

„Cei peste 200 de voluntari au colectat nu mai puţin de 700 de saci cu sticle de plastic. Vreau să mulţumesc elevilor şi cadrelor didactice, precum şi tuturor celor care au participat la această campanie de ecologizare şi care au dat dovadă de responsabilitate, spirit civic şi implicare în lupta pentru un mediu mai curat”, a spus primarul din Cornu Luncii. Gheorghe Fron a precizat că primăria acestei comune a fost alături de „Let’s do it, Romania!” în toate campaniile de ecologizare realizate. „Acum am ales să curăţăm albiile râului Moldova şi ale afluenţilor pentru că în urma ploilor din această vară apele crescute au adus o mulţime de deşeuri”, a mai declarat Gheorghe Fron.

El a amintit că în cadrul primăriei funcţionează un serviciu de salubrizare, cu şapte angajaţi, aceştia lucrând zilnic, inclusiv după orele de program, pentru ecologizarea zonelor „vulnerabile”, acolo unde se adună cantităţi mai mari de deşeuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voluntarii din Cornu Luncii care au participat la Ziua de Curăţenie Naţională au strâns 700 de saci cu sticle de plastic.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voluntarii din Cornu Luncii care au participat la Ziua de Curăţenie Naţională au strâns 700 de saci cu sticle de plastic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei