Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 177 (6887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmăriţi de poliţie

Trei tineri au ajuns cu maşina în şanţ şi apoi au fugit într-un lan de porumb. Şoferul nu avea permis şi era băut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Marginea au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani care s-a urcat la volanul maşinii mamei sale şi a condus deşi nu are permis de conducere şi era şi băut. Iniţial, poliţiştii au avut de a face cu trei tineri care s-au aflat în maşina ajunsă în şanţ şi care apoi au fugit într-un lan de porumb.

În dimineaţa zilei de 6 iulie, în jurul orei 5.45, patrula de siguranţă publică de la Secţia Marginea, care era de serviciu, a fost sesizată prin 112 că un tânăr din  Horodnic de Sus s-ar fi urcat la volanul unui autoturism, neavând permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului, şi se deplasează pe drumul Călugăriţa din Horodnic de Jos.

Poliţiştii s-au deplasat pe drumul comunal indicat, unde au găsit autoturismul pe care îl căutau, un VW, care intrase în derapaj şi era în şanţ.

Poliţiştii au observat trei tineri care erau lângă maşină şi care au fugit într-un lan de porumb.

Maşina era înmatriculată pe numele unei femei, astfel că în scurt timp s-a stabilit că la volan s-a aflat fiul acesteia, Vasile Litră, în vârstă de 18 ani, din Horodnic de Sus, care nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Tânărul a fost identificat în scurt timp şi pus să sufle în etilotest, rezultând concentraţia de 0,73 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

După audieri a rezultat că, în noaptea de 5 spre 6 iulie, tânărul a consumat în jur de 2 litri de bere, după care, fără permisiunea mamei sale, a luat cheile autoturismului din locuinţă şi s-a urcat la volan. El a ieşit la plimbare prin comună, mai luând alături încă doi amici. 

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru comiterea a nu mai puţin de trei infracţiuni: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi ,,furt în scop de folosinţă“. 

Tot luni, în jurul orei 22.15, şi poliţiştii de la Secţia Gălăneşti au depistat pe raza comunei Frătăuţii Noi, la intersecţia drumului judeţean din localitate cu drumul comunal care duce spre Vuliva, un autoturism VW la volanul căruia se afla un localnic în vârstă de 31 de ani, care era băut: etilotestul a indicat valoarea de 0,75 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri au ajuns cu maşina în şanţ şi apoi au fugit într-un lan de porumb. Şoferul nu avea permis şi era băut.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei tineri au ajuns cu maşina în şanţ şi apoi au fugit într-un lan de porumb. Şoferul nu avea permis şi era băut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei