Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 137 (6847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Declaraţie

Dan Ioan Cuşnir: "Ion Lungu pune toate nereuşitele lui din ultimii 14 ani pe seama sucevenilor"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că primarul Sucevei, Ion Lungu, pune pe umerii cetăţenilor toate nereuşitele pe care le-a avut în ultimii 14 ani. Dan Ioan Cuşnir a amintit că într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, Ion Lungu le-a transmis sucevenilor că „mult trâmbiţatul” proiect al sensurilor unice nu va mai fi implementat pentru că „populaţia nu este pregătită”. „După mintea lui Ion Lungu sucevenii nu sunt pregătiţi să circule pe sensuri  unice. Dând timpul înapoi, observăm că în logica lui Ion Lungu scevenii nu sunt pregătiţi pentru un trafic rutier fluidizat, nu sunt pregătiţi să aibă parcări de reşedinţă supraetajate, moderne, nu sunt pregătiţi să aibă un sistem de salubrizare eficient, nu sunt pregătiţi să beneficieze de transport public civilizat, nu sunt pregătiţi să beneficieze de încălzire şi apă caldă la preţuri rezonabile, nu sunt pregătiţi să aibă parcuri curate pe unde să se plimbe, nu sunt pregătiţi să circule cu bicicletele pe piste de biciclete sau să aibă o sală polivalentă, nu sunt pregătiţi să aibă un stadion decent, un patinoar acoperit sau să aibă sport de performanţă”, a declarat liderul PSD Suceava, care a subliniat că „atât îl duce mintea pe Ion Lungu, să pună toate nereuşitele lui din ultimii 14 ani pe seama sucevenilor, care cică nu sunt pregătiţi”. Dan Ioan Cuşnir a precizat că primarul Ion Lungu ar trebui să se trezească şi să înţeleagă că sucevenii sunt pregătiţi pentru toate aceste lucruri pe care le-a amintit anterior. Cuşnir consideră că singura dată când sucevenii nu au fost pregătiţi a fost în anul 2004. „Sucevenii nu au fost pregătiţi să fie conduşi timp de 14 ani de Ion Lungu, un personaj care face tot ceea ce depinde de el pentru a transforma oraşul Suceava într-o stână cu oi, Suceava fiind probabil singurul municipiu capitală de judeţ pe unde turmele cu oi circulă nestânjenite”, a declarat preşedintele PSD Suceava. El a precizat că din punctul său de vedere, Ion Lungu aproape că a reuşit în 14 ani să anihileze munca de 23 ani a educatului primar al Sucevei Franz-Cavaler de Loges, care în perioada 1891-1914 a transformat comuna Suceava în oraş.

„Vom continua să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a le reda sucevenilor demnitatea şi mândria de a locui intr-un oraş frumos şi bine administrat”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: "Ion Lungu pune toate nereuşitele lui din ultimii 14 ani pe seama sucevenilor".
 Vizualizări articol: 1712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Dan Ioan Cuşnir: "Ion Lungu pune toate nereuşitele lui din ultimii 14 ani pe seama sucevenilor"3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei