Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 137 (6847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Ediția a II-a

Concursul județean „Lumea mea - Lumea copilăriei”, organizat de Centrul Școlar Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” Gura Humorului a organizat recent Concursul județean ”Lumea mea – Lumea copilăriei”, ediția a II-a, la care au participat, pe lângă elevi din alte județe, 38 de elevi cu deficiență mintală și/sau autism de la CSEI „Sf. Andrei”, dar și de la Școala Gimnazială „Iorgu G. Toma” Vama. Concursul s-a desfășurat la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, unde a avut loc și vernisajul expoziției cu cele 178 de lucrări ale elevilor care au optat pentru participarea indirectă, vernisaj care „asemeni unui curcubeu al veseliei, a umplut de lumină și bucurie sala în care s-a desfășurat concursul”. Coordonatoriide proiect, prof. Sabin Rybanna și prof. Istrate Isabella, ne-au spus că această competiție a avut două secțiuni: desen și colaj, lucrări din județele Brăila, Brașov, Galați, Bihor, Dâmbovița, Dolj, Iași și chiar participare internațională, prin lucrările trimise de elevii cu deficiență mintală de la Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy im. ks. Jana Twardowskiego Bochnia, Polonia.

 

Momente artistice

În intervalul de timp în care juriul a evaluat reușita lucrărilor, elevii s-au bucurat de un minunat moment artistic cu muzică folk susținut de elevele voluntare Adela Rusan și Rebeca Meslec, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, coordonator prof. Enea Laura, și de un recital de muzică populară al elevei Denisa Georgiana Apetrei, de la Școala Gimnazială Nr. 3 „Teodor Balan” Gura Humorului. La buna reușită a proiectului au contribuit și elevii voluntari de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, coordonați de profesoara Ana Maria Rusu. Întregul proiect a fost coordonat de  directorul CSEI Gura Humorului, prof. Ciocoiu Mihail, prof. Sabin Rybanna Elena și prof. Istrate Isabella, dar s-a realizat și datorită implicării active a membrilor echipei de proiect: director adj. prof. Poclitaru Cătălina, prof. Țebrean Livia, prof. Culidiuc Militina, prof. Mihăilă Daniela, prof. Țenovici Paraschiva, prof. Țebrean Lucica, prof. Chichifoi Mariana, prof. Țilică Liliana, prof. Dascălu Neonila, prof. Dulgheru Călina, prof. Sava Daniela, prof. Tofan Simona, instructori de educație Horvat Elena și Săvescu Teodora și secretar șef economist Elisabeta Andronic, care alături de profesorii coordonatori ai elevilor au făcut din acest proiect o adevărată reușită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul județean „Lumea mea - Lumea copilăriei”, organizat de Centrul Școlar Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul județean „Lumea mea - Lumea copilăriei”, organizat de Centrul Școlar Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei