Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 137 (6847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmăriți penal

Autorul unei tâlhării a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cercetările efectuate în cazul unei tâlhării petrecute duminică seara au dus la identificarea principalului autor și a complicelui acestuia. Este vorba de doi bărbați din județul Botoșani, care în urma audierilor și a probelor adunate împotriva lor, sunt cercetați pentru tâlhărie calificată și furt calificat. Pe numele principalului autor a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în timp ce complicele acestuia a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Tâlhăria s-a petrecut duminică seara, aproape de miezul nopții, când printr-un apel la 112 a fost sesizat faptul că  persoane necunoscute au spart mai multe garaje de pe strada Păcii din Suceava. Un bărbat aflat la balconul unui bloc din apropiere a observat că o persoană tăia cu un clește lacătul de la ușa garajului unui vecin și a sunat urgent la 112, anunțându-și în același timp vecinul. Când proprietarul garajului a coborât din bloc și s-a îndreptat spre locul unde se petrecea fapta, unul dintre necunoscuți l-a lovit peste mâini, după care, însoțit de un alt necunoscut, s-a urcat într-un autoturism Seat Toledo și a fugit de la fața locului. Când a ajuns la intersecția cu strada Eroilor, șoferul a pierdut controlul și a intrat frontal într-o autoutilitară marca  Dacia, abandonând apoi autoturismul. Autoturismul a fost ridicat și depus în curtea IPJ Suceava, fiind demarate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

 

Cercetările întreprinse au dus la depistarea autorilor

În urma cercetărilor întreprinse de polițiști în cazul tâlhăriei comise, în cursul zilei de marți  a fost identificat Dumitru Chirianu, de 35 de ani, din Dorohoi, împotriva căruia a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probelor administrate în dosarul penal deschis, în aceeași seară a fost emisă o ordonanță de reținere de 24 de ore pe numele bărbatului din Dorohoi, care a fost introdus în arestul poliției. La propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în cursul zilei de miercuri, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava a dispus arestarea preventivă pe o perioadă 30 de zile a inculpatului Dumitra Chirianu, care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Totodată,  în  cursul zilei de miercuri, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat şi cel de-al  doilea autor, fiind vorba despre Vasile Abalaşei, în vârstă de 30 ani, din comuna Dumeni, județul Botoşani. Faţă de acesta procurorii au luat decizia continuării urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, luându-se măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul unei tâlhării a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile.
 Vizualizări articol: 1811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autorul unei tâlhării a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei