Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 92 (6802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracțiuni

Fără permis, un tânăr a furat mașina tatălui său și a ieșit la o plimbare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui tânăr care a furat mașina tatălui său vitreg și a pornit la drum, fără a avea permis de conducere, a fost depistată de polițiști, din cauza comportamentului ezitant al protagonistului.

Incidentul s-a petrecut în toiul nopții de luni spre marți, pe un drum comunal din satul Vuliva, comuna Frătăuții Noi. Un echipaj mixt format din polițiști ai Secției de Poliție Rurală Gălănești, împreună cu polițiști de frontieră ai Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, aflați în misiune pentru combaterea contrabandei și a infracțiunilor rutiere, au observat în jurul orei 01.10 un autovehicul Mazda, cu numere de înmatriculare provizorii, al cărui conducător a oprit mașina la vederea echipajelor de poliție. Polițiștii au reușit astfel să-l identifice pe Florin B. de 20 de ani, din municipiul Rădăuți, care nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto. În urma verificării autoturismului în baza de date a poliției, s-a constatat că acesta aparține unei femei de 44 de ani din județul Ilfov, iar autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 6 martie 2018. Tânărul de la volan le-a declarat polițiștilor că autoturismul a fost luat din curtea tatălui său vitreg,  din municipiul Rădăuți, fără știrea acestuia, autoturismul fiind cumpărat de acesta la începutul lunii martie 2018, fără însă a perfecta actele. Polițiștii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pe numele tânărului, pentru comiterea infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permis, un tânăr a furat mașina tatălui său și a ieșit la o plimbare.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fără permis, un tânăr a furat mașina tatălui său și a ieșit la o plimbare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei