Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 92 (6802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avertizare

Angelica Fădor despre lucrările pe DN 18: "În ultimii ani am asistat la promisiuni neonorate şi stabilirea de termene fără pic de realism"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor i-a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Şova, să precizeze în mod clar dacă lucrările de modernizare a Drumului Naţional 18, pe tronsonul Iacobeni – Cârlibaba – Şesuri, se vor încadra în termenele stabilite pentru finalizare. Angelica Fădor i-a adresat o întrebare în acest sens ministrului Transporturilor, precizând că a făcut această solicitare având în vedere faptul că suma estimată pentru finalizarea acestor lucrări este de 91,6 milioane de lei, iar bugetul total alocat pentru 2018 pentru lucrări de reparații și reabilitare la nivel național este mult mai mic. Astfel, deputatul liberal sucevean a precizat că potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Transporturilor, suma totală pentru lucrările la nivel național, inclusiv pentru DN 18, este de doar 65,321 milioane de lei. „DN 18, pe ruta Moisei – Iacobeni, este un drum cu o importanță deosebită, face legătura între Bucovina și Maramureșul istoric și deservește, totodată, mai multe localități din județele Suceava și Maramureș. Îngrijorarea mea este alimentată și de faptul că în ultimii ani, în contextul politic creat de alianța aflată la guvernare, am asistat la promisiuni neonorate, stabilirea de termene fără pic de realism, întârzieri justificate sumar și lipsă de transparență în ceea ce privește stadiile realizării lucrărilor”, a atras atenția Angelica Fădor.

 

Angelica Fădor atrage atenţia că lucrările sunt mult întârziate

Deputatul PNL de Suceava a amintit că în cursul anului 2016 au fost semnate contractele de lucrări pentru reabilitarea DN 18 Moisei – Iacobeni.

Angelica Fădor a precizat că DN 18 a fost împărțit în patru loturi distincte, dintre acestea loturile 3 și 4 fiind pe raza județului Suceava. Fădor i-a atras atenția ministrului Transporturilor că lucrările de modernizare a DN 18 pe cele două tronsoane sunt foarte mult întârziate.

Deputatul liberal a spus că lucrările la lotul 3, Sesuri – Cârlibaba, au avut data de începere pe 15 septembrie 2016, iar prima dată preconizată de finalizare 14 septembrie 2017, care ulterior a fost revizuită pentru 25 mai 2018.

În ceea ce privește lotul 4, de la Cârlibaba – Iacobeni, Angelica Fădor a spus că data de începere a lucrărilor a fost pe 15 martie 2017, iar termenul de finalizare este preconizat pe 15 noiembrie 2018.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor despre lucrările pe DN 18: "În ultimii ani am asistat la promisiuni neonorate şi stabilirea de termene fără pic de realism".
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Angelica Fădor despre lucrările pe DN 18: "În ultimii ani am asistat la promisiuni neonorate şi stabilirea de termene fără pic de realism"5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei