Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 21 (6731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din cauza ceţii

Avioanele care trebuiau să aterizeze sâmbătă la Suceava au fost redirecţionate către Iași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei avioane care trebuiau să aterizeze sâmbătă pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava au fost deviate către Iași. Ceaţa deasă de pe tot parcursul zilei de sâmbătă a făcut imposibilă aterizarea pe aeroportul sucevean a aeronavelor companiei Wizz Air care operau zborurile Bologna – Suceava și Roma – Suceava și a avionului Tarom care trebuia să ajungă seara de la București. Cele trei avioane nu au putut să aterizeze din cauză că vizibilitatea pe aeroportul Suceava, din cauza ceţei, a fost sub 100 de metri, în condiţiile în care pentru sistemul de navigaţie ILS vizibilitatea trebuie să fie minim 300 de metri. Sistemele și aparatele de navigaţie sunt ale companiei Romatsa.

Avionul companiei Tarom care a fost deviat la Iași s-a întors ieri dimineaţă la Suceava și a preluat pasagerii care trebuiau să plece duminică dimineaţă către București.

Pasagerii din zborurile de la Roma și Bologna către Suceava au fost transportaţi la destinaţia finală cu alte mijloace de transport.

Legat de cursele aeriene retur care ar fi trebuit să plece din Suceava către Bologna și Roma, un italian stabilit în Italia, Ioan Maftei, a transmis ieri redacţiei Monitorul de Suceava un material în care a vorbit în numele pasagerilor care trebuiau să plece către Bologna, subliniind că aceștia ar fi fost abandonaţi de compania aeriană. „Pasagerii pentru cursa spre Bologna au făcut la rândul lor chech-in-ul, în speranţa că pilotul cursei Wizz Air va decide să aterizeze. Întrucât vizibilitatea era redusă, cursa a fost deviată către Iaşi. Oamenii care veneau de la Bologna au fost urcaţi în autocare şi aduşi la Suceava. În schimb, pasagerii care ar fi trebuit să plece spre Bologna au ieşit din aeroport, şi-au luat bagajele şi au trecut la ghişee pentru a-şi selecta un nou zbor către Bologna de pe un alt aeroport. Nemulţumirea oamenilor a fost aceea că, deşi ceaţa nu ar fi permis aterizarea, reprezentanţii companiei de pe Aeroportul Suceava nu au organizat un transport către Iaşi, unde ar fi putut să-i îmbarce către Bologna”, a spus Ioan Maftei. Acesta a mai adăugat că pasagerii ar fi putut fi transportaţi către Iași pentru a fi îmbarcaţi în avion pentru a ajunge la destinaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avioanele care trebuiau să aterizeze sâmbătă la Suceava au fost redirecţionate către Iași.
 Vizualizări articol: 2135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avioanele care trebuiau să aterizeze sâmbătă la Suceava au fost redirecţionate către Iași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei