Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 dec 2017 - Anul XXII, nr. 280 (6696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aceeaşi zi

Patru persoane au ajuns la spital, în urma unor accidente produse de şoferi neatenți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru persoane rănite au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital, în urma unor accidente petrecute pe şoselele din județ.

Joi dimineață, în jurul orei 10.10, în timp ce conducea un autoturism Opel pe un drum comunal din localitatea Bursuceni, un bărbat de 67 de ani din Vereşti a intrat cu maşina pe un podeț de beton din fața unei locuințe de pe partea stângă a drumului, după care a efectuat o manevră de viraj dreapta pe acelaşi podeț. În acel moment, din cauza faptului că nu s-a asigurat şi nu a dat prioritate unei autoutilitare Fiat condusă de un şofer de 33 de ani, care avea acelaşi sens de deplasare, a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului au suferit vătămări corporale uşoare atât conducătorul autoturismului Opel, cât şi o femeie de 66 de ani, pasageră în autoturism. Cei doi au fost transportați la spital, unde li s-au acordat îngrijiri medicale, iar în urma testării cu aparatul etilotest a celor doi şoferi, rezultatele au fost negative. Pe numele şoferului neatent a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi zi, în jurul orei 13.30, o femeie de 71 de ani din comuna Zvoriştea, care conducea un autoturism VW Golf pe drumul județean 291A, la un moment dat, pe o porțiune de drum în pantă şi în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit drumul  şi a intrat cu autoturismul în şanțul de pe partea stângă a drumului. În urma impactului autoturismul a fost avariat, iar femeia, care  acuza dureri în urma impactului, a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la Spitalul oraşului Siret.

În jurul orei 20.20, un bărbat de 68 de ani din Suceava, care conducea un autoturism Skoda pe strada Aviatorului din comuna Șcheia, a pierdut controlul volanului, a părăsit drumul şi a intrat în coliziune cu gardul unei locuințe. În urma impactului cu gardul, autoturismul a ricoşat într-un autoturism VW Passat, care era parcat în dreptul curții imobilului. În urma impactului şoferul a fost rănit, fiind transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu contuzie genunchi şi coapsă dreaptă. El a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Polițiştii au deschis în cazul acestor două accidente dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru persoane au ajuns la spital, în urma unor accidente produse de şoferi neatenți.
 Vizualizări articol: 1951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru persoane au ajuns la spital, în urma unor accidente produse de şoferi neatenți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei