Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 oct 2017 - Anul XXII, nr. 247 (6663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Candidatură

Guvernul şi liderii PSD Suceava sunt alături de Constantin Popescu pentru câştigarea Primăriei Drăgoieşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Drăgoieşti, Constantin Popescu, are tot sprijinul Guvernului şi liderilor social-democraţi pentru câştigarea alegerilor din data de 5 noiembrie a.c., pentru a putea continua dezvoltarea comunei. Actual viceprimar cu atribuţii de primar al comunei Drăgoieşti, Constantin Popescu, alături de liderii judeţeni ai PSD au participat, ieri, la o întâlnire cu cetăţenii acestei comune, în cadrul căreia au fost prezentate principalele proiecte de dezvoltare. La întâlnire, la care au participat peste 200 de cetăţeni din comună, au fost prezenţi preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, senatorul Virginel Iordache, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Tiberius Brădăţan, precum şi primarii din Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimiţan, Stroieşti - Mihai Senic şi Todireşti - Vasile Avram.

Discuţiile cu cetăţenii au avut ca principală temă dezvoltarea infrastructurii în comună, dezvoltarea unei reţele de alimentare cu apă şi canalizare fiind tema de maxim interes, susţinută şi de locuitorii acestei comune.

 

Echipa PSD susţine realizarea unei axe de dezvoltare Berchişeşti – Drăgoieşti – Ciprian Porumbescu – Stroieşti

Susţinut de liderii judeţeni, Constantin Popescu a precizat că întreaga echipă PSD va lucra împreună pentru realizarea unei axe de dezvoltare Berchişeşti - Drăgoieşti - Ciprian Porumbescu - Stroieşti. 

În faţa locuitorilor comunei, Constantin Popescu a spus că în calitate de primar va avea în vedere mai multe proiecte pentru bunăstarea locuitorilor, de la finalizarea dispensarului din Drăgoieşti, asfaltarea drumurilor principale din toate satele şi balastarea celor secundare, şi până la construcţia reţelei de apă şi canalizare în toată comuna. Constantin Popescu a spus că prioritare vor fi şi proiectele pentru reabilitarea unităţilor de învăţământ din comună. În acest sens, el a spus că prioritare vor fi proiectele pentru reabilitarea şi modernizarea corpului A de la Şcoala Gimnazială din Drăgoieşti, precum şi a şcolii primare din Măzănăieşti. Constantin Popescu a subliniat că pentru cele două proiecte s-a obţinut finanţare din partea Guvernului prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Popescu a mai precizat că tot prin PNDL s-a obţinut finanţare pentru amenajarea podeţelor în toată comuna Drăgoieşti. Candidatul PSD pentru funcţia de primar în Drăgoieşti a adăugat că printre proiectele pe care le are în vedere se numără amenajarea unui teren de sport cu gazon sintetic şi nocturnă, continuarea drumului „Fora”, modernizarea căminului Lucăceşti, construcţia unui prăznicar în incinta cimitirului Drăgoieşti, dar şi modernizarea tuturor căminelor culturale.

Pentru toate aceste proiecte, liderii judeţeni ai PSD Suceava au afirmat că viitorul primar al comunei, Constantin Popescu, va avea atât susţinerea lor, cât şi a Guvernului PSD, aşa cum s-a întâmplat şi în perioada în care acesta a exercitat atribuţiile de primar al comunei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul şi liderii PSD Suceava sunt alături de Constantin Popescu pentru câştigarea Primăriei Drăgoieşti.
 Vizualizări articol: 2353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Guvernul şi liderii PSD Suceava sunt alături de Constantin Popescu pentru câştigarea Primăriei Drăgoieşti2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei