Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 oct 2017 - Anul XXII, nr. 247 (6663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Tragic

Bătrân de 80 de ani găsit carbonizat în casa care a ars

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 80 de ani, din Siret, a murit în condiţii groaznice, în propria casă, după un puternic incendiu care a pornit dintr-o cameră şi s-a extins la toată locuinţa. Alarma de incendiu s-a dat sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.50. Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a fost sesizat despre un incendiu izbucnit în oraşul Siret, pe strada Plăieşilor.

La faţa locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenţie Siret, cu trei autospeciale cu apă.

La sosirea pompierilor, casa, construită din lemn şi chirpici, cu învelitoare din azbociment, ardea generalizat, şi exista pericolul de propagare la vecinătăţi. Martorii aflaţi la faţa locului au declarat că în interiorul locuinţei s-ar afla surprins proprietarul, fapt care, din păcate, ulterior s-a confirmat. 

Pompierii au localizat incendiul, după care au pătruns în casă. În interior au găsit trupul unui bărbat, care era carbonizat. Este vorba de Mihai Ivanov, în vârstă de 80 de ani, proprietarul. Într-o locuinţă învecinată locuia sora sa, cea care a alertat de altfel pompierii. Femeia şi ceilalţi vecini au relatat că au observat cum din casa acestuia ieşea mult fum, ceea ce indică faptul că incendiul era deja destul de extins atunci când s-a sunat la numărul de urgenţe 112.

„Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute din sistemul de încălzire, sobă metalică, fără acumulare de căldură”, rezultă din cercetările pompierilor militari suceveni.  

Pompierii au lichidat în totalitate focul în jurul orei 10.50, în limitele găsite. Casa în care locuia bătrânul a ars în totalitate, dar au fost salvate o altă casă învecinată şi anexe gospodăreşti.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis un dosar penal, pentru a stabilit împrejurările exacte ale producerii tragediei. Corpul neînsufleţit al bătrânului a ajuns la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Având în vedere apropierea sezonului rece, este foarte important ca sucevenii să verifice, prin persoane autorizate, starea în care se află sistemele de încălzire şi coşurile de evacuare a fumului.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân de 80 de ani găsit carbonizat în casa care a ars.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân de 80 de ani găsit carbonizat în casa care a ars0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei