Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 aug 2017 - Anul XXII, nr. 196 (6612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Perioada 31 august – 6 septembrie

Unde fugim de-acasă...

Târgul de Antichități, la Iulius Mall

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 1 – 3 septembrie, parterul Iulius Mall va fi învăluit de parfumul nostalgiei, pentru că va găzdui Târgul de Antichități. Cei interesați să achiziţioneze piese unicat sau rare, dar şi numeroase obiecte a căror frumuseţe a sporit odată cu trecerea timpului sunt așteptați la întâlnirea cu zeci de colecționari din toate colțurile țării. Bijuterii, ceasuri de colecție, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatică, filatelie, icoane, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți şi multe alte piese peste care timpul şi-a pus frumos amprenta vor putea fi admirate și cumpărate de la Târgul de Antichităţi. Dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou original sau pur şi simplu îndrăgiţi obiectele cu dichis şi parfum de altădată, sunteţi invitați la târg, în perioada 1 – 3 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00, la Iulius Mall Suceava.

Joi, 31 august

„Tigrul din orașul nostru”, pe scena Teatrului "Matei Vișniec" Suceava

Pe scena Teatrului Matei Vișniec Suceava va avea loc, de la ora 19:00, spectacolul „Tigrul din orașul nostru”, de Gianina Cărbunariu, regie: Bobi Pricop, scenografie: Adrian Damian, Video & animație: Cozlac Andrei & Alex Tilica, Muzică & sound design: Ana Teodora Popa, Light design: Cristian Șimon.

Cu: Mîndru Cătălin Ştefan, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc, Diana Lazăr.  Rezervări bilete: telefon 0759 048 677.

Sâmbătă, 2 septembrie

Concursul pe două roți „Vee Tire Rarău Challenge”, ediția I

Iubitorii sportului pe două roţi dornici de adrenalină sunt invitaţi la „Vee Tire Rarău Challenge”, unul dintre cele mai frumoase maratoane de MTB din Bucovina.

Aflat la prima ediţie, concursul urmăreşte promovarea beneficiilor sportului pe două roţi, a mişcării în natură şi a fair-play-ului, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din inima Bucovinei, masivele Rarău şi Giumalău, dar şi a traseelor turistice marcate şi nemarcate din această zonă.

Organizatorii (Asociaţia “Hai în Bucovina” şi Asociaţia Clubul Sportiv Vee Tire Team) propun două trasee, unul de 77 km, cu un gradul de dificultate mediu spre avansat, recomandat doar cicliştilor bine pregătiţi, şi un altul de 27 de km.

Tura de 77 de km şi 2.500 de metri diferenţă de nivel porneşte din parcul Câmpulung Moldovenesc, având următoarele repere: Izvorul Alb – Vârful Rarău (1651m) – Chiril – Sunători – Rusca – Vârful Giumalău (1.857m) - Pojorâta – parcul Câmpulung Moldovenesc (finish).

„Un traseu pentru cei mai experimentaţi, ce atinge culmile înalte ale Masivului Rarău şi Giumalău, cu coborâri şi urcări repetate”, transmit organizatorii.

Tura scurtă de 27 de kilometri şi 900 de metri diferenţă de nivel are startul în parcul din oraş, urmând traseul Pojorâta – Dealul Prasca (978m) – Izvorul Alb - parcul Câmpulung Moldovenesc (finish). 95% din traseu cuprinde potecă şi drum de pădure. Tot în piaţa centrală a oraşului va avea loc şi festivitatea de premiere. Startul se dă la ora 10.00. Valoarea totală a premiilor în bani se ridica la suma de 14.500 de lei, la care se adaugă produsele oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului. Înscrierile se pot face pe http://www.veetire.ro/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei