Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iun 2017 - Anul XXII, nr. 127 (6543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol în trafic

Două femei au ajuns la spital în urma unui grav accident provocat de un polițist de frontieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc miercuri după-amiază la Grănicești, în urma căruia două femei au ajuns la spital, una dintre ele în stare destul de gravă. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00. Radu P., de 40 de ani, din municipiul Rădăuți, se afla la volanul unui autoturism VW Golf Variant şi circula prin localitatea Grănicești. La un moment dat, acesta a intrat cu mașina într-o manevră de depășire a mai multor autovehicule aflate în coloană și a acroșat un autocamion Mercedes Benz Actros, al cărui șofer, în vârstă de 60 de ani, din orașul Milișăuți, a făcut un viraj la stânga pentru a intra pe un drum lăturalnic. În urma impactului dintre cele două mașini, o femeie de 58 de ani și o alta de 29 de ani din municipiul Rădăuți, ambele ocupante ale autoturismului VW Golf, au fost rănite, fiind preluate de două echipaje ale ambulanțelor și transferate la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care au fost conduși la Spitalul Orășenesc Siret, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma primelor cercetări de la fața locului polițiștii au concluzionat faptul că  accidentul rutier s-a produs din cauză că  șoferul autoturismului VW Golf a efectuat depășirea mai multor vehicule aflate în coloană fără a se asigura corespunzător, punându-i astfel în pericol pe ceilalți participanți la trafic. Bărbatul care a produs accidentul este angajat ca polițist în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus din cadrul ITPF Sighetul Marmației și se afla în timpul său liber.

Femeia în vârstă de 58 de ani a fost transferată la Spitalul Județean Suceava, unde medicii au diagnosticat-o cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, plagă contuză frontală, contuzie toraco-abdominală, fracturi multiple masiv facial, fractură frontală cu înfundare și o fractură costală.

Pe numele bărbatului care a produs accidentul a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei au ajuns la spital în urma unui grav accident provocat de un polițist de frontieră.
 Vizualizări articol: 3280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două femei au ajuns la spital în urma unui grav accident provocat de un polițist de frontieră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei