Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iun 2017 - Anul XXII, nr. 127 (6543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţie

Ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina va avea loc în perioada 15 – 18 iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza în perioada 15 – 18 iunie a.c., cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava, ediţia a XIV-a a Salonului Auto Bucovina. Expoziţia va fi organizată pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, iar programul de vizitare va fi între orele 10:00 -18:00. În cadrul expoziţiei, sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor peste 20 de mărci auto participante la eveniment. Potrivit preşedintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, creşterea numărului de expozanţi de la an la an şi al mărcilor prezente confirmă faptul că acest eveniment este unul de importanţă regională, contribuind la promovarea imaginii produselor industriei auto, a unui întreg concept căruia i s-au adus plusuri de la o ediţie la alta.

La ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina va fi expusă o maşină unică din Campionatul Naţional de Drift. Este vorba de un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. Această maşină a participat deja la prima etapă a campionatului de drift care a avut loc în Ungaria pe un circuit foarte greu, unde au fost prezenţi peste 70 de concurenţi. De asemenea, în cadrul expoziţiei vor fi prezente maşini de epocă, limuzine, maşini hibrid şi multe alte mărci auto renumite. Preşedintele executiv al CCI Suceava a adăugat că Salonul Auto Bucovina de anul acesta îl aduce în premieră pentru această zonă a ţării şi pentru un astfel de eveniment pe pictorul Adrian Miţu, care va prezenta o expoziţie de tablouri cu maşini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea şi vin.

Lucian Gheorghiu a ţinut să mai precizeze că Salonul Auto Bucovina va reuni cei mai importanţi dealeri locali, şi nu numai, care vor expune ultimele noutăţi în materie de autoturisme şi care vor prezenta oferte, reduceri şi premii ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina va avea loc în perioada 15 – 18 iunie.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina va avea loc în perioada 15 – 18 iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei