Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mai 2017 - Anul XXII, nr. 110 (6526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Urmăriţi general

Indivizi periculoşi, condamnaţi pentru fapte cu violenţă, dispăruţi înainte de a ajunge după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul General al Poliţiei Române a dat în urmărire generală doi suceveni care au fost condamnaţi definitiv pentru fapte grave, cu violenţă, însă care nu au fost de găsit, după toate probabilităţile aceştia fiind fugiţi din ţară.

Unul dintre ei, un tânăr de etnie romă din Pătrăuţi, are de ispăşit o condamnare mare, pentru tâlhărie urmată de moartea victimei, iar celălalt a fost protagonistul mai multor episoade violente în localuri din Suceava. 

 

Tâlhar cu multe fapte la activ, a lovit fatal o victimă

Marian Costel Stan, în vârstă de 33 de ani, din Pătrăuţi, a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare. Individul a făcut parte dintr-o grupare de tâlhari care a atacat mai mulţi vârstnici în case, atacurile fiind deosebit de violente. Pedeapsa de 14 ani de închisoare este pentru o tâlhărie terminată tragic, cu moartea unui bărbat în vârstă de 66 de ani, din Botoşani.

În luna aprilie 2016, bărbatul 66 de ani, din Corni – Botoşani, a fost găsit mort în curtea locuinţei sale, cu leziuni prin agresiune. Din cercetări a rezultat că bărbatul a surprins doi indivizi din Pătrăuţi la furat, iar unul dintre aceştia l-a lovit cu un obiect contondent în cap, leziunea fiindu-i fatală. În acest dosar au fost trimişi în judecată Marian Costel Stan, ca autor al loviturii fatale, şi Costel Tican, în vârstă de 35 de ani, tot din Pătrăuţi, complice. Tribunalul Botoşani i-a stabilit primului o pedeapsă de 14 ani închisoare, în timp ce Tican a primit 4 ani şi 380 de zile închisoare, aici fiind inclus şi un rest dintr-o condamnare anterioară. La finele lunii martie a acestui an, Curtea de Apel Suceava a confirmat definitiv condamnarea de 14 ani de închisoare. Între timp, cum Marian Costel Stan nu a fost de găsit, au fost declanşate procedurile pentru ca individul să fie dat în urmărire, poza sa fiind publicată pe site-ul Poliţiei Române şi făcându-se apel la oameni să spună dacă au vreo informaţie despre acesta.

Stan mai este judecat, alături de trei complici, şi pentru alte fapte de tâlhărie calificată comise pe raza judeţului Suceava. Modul de operare a fost de fiecare dată foarte violent: bătrânii au fost atacaţi în case şi deposedaţi prin violenţă de bunuri. Victimele au fost legate de scaune şi lovite cu obiecte contondente, cu alte cuvinte fiind terorizate în propria casă.

 

Bătăuş în localuri şi traficant de etnobotanice

 Al doilea sucevean dat în urmărire generală pentru fapte cu violenţă este Andrei Bogdan Nastasi, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Suceava. El are de executat 2 ani şi 10 luni de închisoare pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Printre altele, tânărul a fost protagonistul unor scene violente într-un bar din zona Areni, unde şi-a bătut crunt de faţă cu alţi clienţi prietena. Condamnarea pentru care a fost dat în urmărire este pentru o altă bătaie într-un bar, unde Nastasi a făcut trei victime.

Acelaşi Andrei Bogdan Nastasi a mai fost condamnat pentru implicare în cea mai mare reţea de traficanţi de etnobotanice din Suceava (gruparea lui Ilie Popovici). În acest dosar el a primit 4 ani şi 5 luni de închisoare, însă sentinţa este a Tribunalului Suceava, nefiind încă definitivă.

Acesta a fost condamnat definitiv pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe de Curtea de Apel Suceava tot la finele lunii martie a acestui an, însă a dispărut din Suceava, astfel că a fost dat în urmărire generală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizi periculoşi, condamnaţi pentru fapte cu violenţă, dispăruţi înainte de a ajunge după gratii.
 Vizualizări articol: 6459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Indivizi periculoşi, condamnaţi pentru fapte cu violenţă, dispăruţi înainte de a ajunge după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei