Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mai 2017 - Anul XXII, nr. 110 (6526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căutat de poliţie

Vicovean dat în urmărire după ce a fost condamnat pentru fraude cu carduri bancare clonate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Vicovu de Jos a fost dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru fraude informatice, mai exact pentru că a obţinut carduri clonate pentru accesarea conturilor unor persoane din străinătate şi le-a folosit pentru a scoate sume de bani din bancomate de pe teritoriul Ucrainei. Viorel Țugui a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Suceava pe 20 aprilie, însă nu a fost de găsit, astfel că Inspectoratul General al Poliţiei Române l-a dat oficial în urmărire, postându-i fotografia pe site şi făcând apel la cetăţeni să sesizeze dacă au vreo informaţie despre unde se află acesta.

Viorel Țugui, care este recidivist (a mai ispăşit o pedeapsă pentru contrabandă), a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Suceava sub acuzaţia că s-a deplasat în Ucraina cu scopul de a extrage banii din bancomate de pe teritoriul statului vecin. Cardurile clonate erau ale unor cetăţeni din Marea Britanie. În februarie 2013, el a fost depistat de poliţiştii de frontieră la intrarea în România, prin Vama Siret, poliţişti care primiseră deja informaţii despre activitatea infracţională a acestuia de la structurile de combatere a crimei organizate.

„Acesta a abandonat cardurile şi înscrisurile descoperite după radiatorul de încălzire amplasat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret pe sensul de intrare în ţară, într-un moment premergător efectuării controlului bagajelor şi al celui corporal, astfel încât acestea să nu fie descoperite asupra sa”, au explicat la vremea respectivă procurorii DIICOT Suceava.

DIICOT a arătat la vremea trimiterii în judecată că 14 cetăţeni ale căror conturi au fost fraudate prin clonarea cardurilor au fost prejudiciaţi cu aproximativ 5.000 de euro.

Bărbatul a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la falsificare de titluri de credit sau instrumente de plată, punerea în circulaţie de valori falsificate şi operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. Inculpatul a scăpat uşor cu pedeapsa de un an de închisoare, în condiţiile în care la prima instanţă, Tribunalul Suceava, primise 4 ani şi 3 luni de închisoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicovean dat în urmărire după ce a fost condamnat pentru fraude cu carduri bancare clonate.
 Vizualizări articol: 6215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vicovean dat în urmărire după ce a fost condamnat pentru fraude cu carduri bancare clonate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei