Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mai 2017 - Anul XXII, nr. 110 (6526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

Invitaţi de marcă la Conferinţa Afaceri.Ro – Dezvoltarea şi accelerarea afacerilor, organizată de CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La ediţia de anul acesta a Conferinţei Afaceri.RO din Suceava vor participa mai mulţi invitaţi de marcă, personalităţi din mediul de afaceri regional şi naţional. Conferinţa, ajunsă la a cincea ediţie,  este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, fiind una dintre cele mai ample manifestări de afaceri din judeţ. Evenimentul se va desfăşura în data de 19 mai 2017, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a ţinut să precizeze că pentru ediţia de anul acesta, invitaţii sunt oameni de afaceri cu experienţă, care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depăşite şi despre cum se poate dezvolta o afacere de succes în România.

Lucian Gheorghiu a arătat că printre invitaţii de marcă de la Conferinţa Afaceri.Ro de anul acesta se numără Alina Ciupercovici, managerul ALIAT Suceava, psihoterapeut şi formator cu o experienţă de peste 10 ani, expert în tehnici de intervenţie emoţională, cu specializare în Germania, Italia şi Olanda. Alina Ciupercovici a coordonat, de asemenea, pentru companii din Bucureşti şi zona Moldovei, programe de training pentru angajaţi, de management al conflictelor şi de prevenire a sindromului de burn-out. În cadrul conferinţei de la Suceava, managerul ALIAT va împărtăşi cu participanţii tainele antreprenoriatului de succes în domeniul sănătăţii.

 

La conferinţă vor participa doi tineri antreprenori care au obţinut 127.000 de dolari pentru producţia unui pantalon de ploaie pentru biciclişti

În cadrul celei de-a cincea ediţii a conferinţei vor fi prezenţi şi Valentin Nicoară şi Andrei Ursachi, tineri antreprenori suceveni ce au obţinut 127.000 de dolari printr-o campanie încheiată cu succes pe Kickstarter, pentru finanţarea producţiei unui pantalon de ploaie pentru biciclişti.

Valentin Nicoară, unul dintre iniţiatorii proiectului inovativ Pantalonii impermeabili VEAR, a terminat facultatea la Iaşi, iar masterul l-a făcut la Aalborg University în Danemarca, fiind finalist la două concursuri de business, Social Impact Award 2013 (RO) şi Venture Cup 2015 (DK).

De câţiva ani, acesta a studiat intens subiectul crowdfunding, scriind o lucrare ştiinţifică pe parcursul unui semestru la Aalborg University, „The Impact of Crowdfunding on Conventional Business Models”, în care a intervievat mai mulţi fondatori de companii care au avut proiecte de succes pe Kickstarter şi Indiegogo, el manifestându-şi pasiunea pentru inovaţie şi dezvoltarea de afaceri în mediul online şi extinderea acestora internaţional.

La rândul său, Andrei Ursachi este un tânăr antreprenor român născut în anul 1991 la Rădăuţi. De la 15 ani a început să facă comerţ vânzând diverse lucruri pe internet, iar la 18 ani a înfiinţat pentru prima dată o firmă, e-advertising, o agenţie de publicitate online. Patru ani mai târziu, grupul de firme pe care îl controla Andrei Ursachi obţinea pentru prima dată o cifră de afaceri de un milion de euro, iar în 2017 şi-a propus să devină „Business Angel” (un investitor dispus să folosească propriile resurse pentru o afacere de început) pentru a ajuta şi alţi tineri să aibă succes.

Lucian Gheorghiu a mai declarat că toate informaţiile despre Conferinţa Afaceri.RO Suceava 2017, inclusiv agenda actualizată şi detalii despre invitaţi se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2017/. Înscrierile se fac prin completarea formularului online  de la secţiunea „Înscrie-te”, până la data de 18 mai, sau la telefon 0230/521 506, e-mail: office@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Invitaţi de marcă la Conferinţa Afaceri.Ro – Dezvoltarea şi accelerarea afacerilor, organizată de CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invitaţi de marcă la Conferinţa Afaceri.Ro – Dezvoltarea şi accelerarea afacerilor, organizată de CCI Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei