Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mar 2017 - Anul XXII, nr. 61 (6477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Auto

Automitric Suceava a lansat noul Golf

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Automitric, unicul distribuitor autorizat al Volkswagen în judeţul Suceava, a lansat, în mod oficial, noul Golf. Lansarea noului model s-a făcut sub sloganul „Noul Golf străbate Bucovina şi Moldova”, Automitric organizând la mijlocul acestei săptămâni două sesiuni de test drive pentru reprezentanţii mass-media şi ai clienţilor cei mai importanţi, aceştia putând să descopere şi să testeze performanţele a opt maşini, cu motorizări 1.0 TSI (cutie manuală şi DSG), 1.6 TDI (cutie manuală şi DSG), 1.4 TSI şi 2.0 TDI, ambele având cutie DSG. Noul Golf este considerat cel mai sigur model construit vreodată, având în dotare sisteme care până în momentul de faţă erau disponibile doar la maşinile din gama premium a Volkswagen. Astfel, „capota activă” a maşinii atenuează impactul cu pietonul datorită ridicării acesteia cu ajutorul unui dispozitiv pirotehnic, în timp ce sistemul „Emergency Assist” detectează situaţiile în care şoferul pierde brusc abilitatea de a conduce. La acestea se adaugă funcţia de recunoaştere a pietonilor, ca funcţie avansată a sistemului “Front Assist”, farurile cu tehnologie LED care oferă o performanţă de iluminare sporită, dar şi sistemele „Trailer Assist”, prin care maşina preia controlul volanului la deplasarea în marşarier cu remorcă, „Trafic Jam Assist” care oferă o conducere semi-automată faţă de alte vehicule la viteze de până la 60 km/h, şi controlul adaptiv al vitezei ACC. Directorul de vânzări al Automitric Suceava, Radu Ioanovici, a precizat că o altă noutate la modelul Golf este sistemul Discover Pro – Gesture control, care permite schimbarea posturilor radio, a melodiilor sau fotografiilor printr-o simplă mişcare a mâinii pe deasupra ecranului multimedia. Comparativ cu modelul anterior, noul Golf impresionează şi în ceea ce priveşte designul, prin grila radiatorului, care este mai lată, simplificarea formei spoilerului în faţă, crearea de noi canale de aer în spoilerul din faţă. În acelaşi timp, începând cu modelul Comfortline a fost introdusă o bandă cromată lucioasă între bara de protecţie şi spoilerul din faţă. De asemenea, bara din spate a fost reproiectată, având un aspect mai larg, stopurile sunt cu Led de clasă premium cu semnalizatoare secvenţiale dinamice, iar ţeava de eşapament nu este vizibilă la versiunile Trendline, Comfortline şi Highline.

 

Sesiunile de test drive vor fi organizate începând de săptămâna viitoare

Volkswagen a venit cu noutăţi şi în interiorul noului model, pentru Golf fiind disponibile scaune electrice cu piele, cu 12 poziţii cu funcţie de memorie, elemente decorative şi ornamente noi, sistemul „Active Info Display”, piele „Vienna”, cu perforaţii şi fundal colorat, tapiţerii noi pentru scaune, dar şi sistemul de navigaţie „Discover Pro” cu ecran tactil de 9,2 inch şi comandă prin gesturi. O altă noutate este sistemul de frânare de urgenţă în oraş, care este activ până la o viteză de 30 km/h, şi care declanşează o reacţie de frânare în cazul unei posibile coliziuni în situaţia în care  şoferul nu reacţionează. O altă funcţie disponibilă la noul Golf este cea de frânare de urgenţă în oraş cu detectarea pietonilor, care este activă până la 65 km/h, pentru care este utilizată o cameră aflată la baza oglinzii interioare. Sistemul acţionează în trei etape, de la avertizarea vizuală şi acustică şi până la acţionarea imediată a frânelor în funcţie de riscul potenţial.

Noul Golf poate fi testat de cei care vor să-l descopere şi, de ce nu, să-l achiziţioneze, începând de săptămâna viitoare, la Automitric Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Automitric Suceava a lansat noul Golf.
 Vizualizări articol: 2636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Automitric Suceava a lansat noul Golf5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei