Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mar 2017 - Anul XXII, nr. 61 (6477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Posedat şi deposedat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a întâmplat minunea şi Leicester a ajuns în sferturile Ligii Campionilor. Mai mult, este şi singura echipă englezească rămasă în competiţie, după minunea cealaltă, înfăptuită de Monaco. Să le luăm pe rând. Trebuie să recunoaştem, dincolo de latura sentimentală, după schimbarea lui Ranieri echipa s-a înviorat, legând două victorii în campionat, plus aceasta din returul cu Sevilla. A fost şi destulă şansă, dar aceasta vine din entuziasmul şi din încrederea pe care ţi le dăruiesc publicul. Sub privirile tatălui, Schmeichel jr. a mai parat un penalty, la fel ca în meciul tur! Partea amuzantă este că pe antrenorul interimar îl cheamă... Shakespeare! Previzibil, la ordinea zilei a fost întrebarea ”a fi sau a nu fi?” în sferturi, iar apoi... ”cum vă place?”!

Cealaltă surpriză plăcută, dacă nu chiar revelaţie, a fost Monaco. Săracul Pep, aflat la partida festivă cu numărul 100 în Europa, a fost deposedat de... posesia lui dragă! Dacă la Bayern măcar a performat la intern, ceea ce nici nu era greu, în Anglia va trebui să tragă tare pentru podium. Dar să ne concentrăm pe monegasci! La cum se prezintă, n-au cum rata titlul în Franţa, iar în LC sper într-o tragere-şampanie: Monaco-Dortmund!

Noaptea de miercuri spre joi a continuat cu două regaluri din tenis. Mai întâi, Djokovic era aşteptat să-şi ia revanşa în faţa ”cocoşatului” Kyrgios (aşa se poartă el, încovoiat sub povara gloriei ce va să vină!). Ei bine, australianul l-a bătut tot în două seturi, ba şi fără a-i da şansa vreunei mingi de break! Serviciul său a fost realmente brutal (chiar dacă suprafaţa de la Indian Wells este considerată lentă), peste capacitatea recunoscută a lui Nole de a returna. Astfel, turneul a rămas şi fără numărul 1, Murray (eliminat încă din primul meci), şi fără numărul 2, dar nu prea se gândea nimeni la asta, doar urma meciul Federer-Nadal... Se mergea, la fel, pe ideea de revanşă, însă ceea ce ne-a arătat Roger a fost dincolo de orice închipuire. O singură minge de break i-a lăsat lui Rafa, şi aceea salvată, în timp ce el a făcut două break-uri pe set pentru un 6-2, 6-3 de poveste! Reverul său ”fragil” s-a transformat ca în basme în armă performantă, am văzut retururi direct câştigătoare şi în cross, şi în lung de linie! Roger şi-a permis chiar să facă punct din SABR, adică din acea celebră înaintare spre fileu pe serviciul doi advers. Interesant şi relevant, la un moment dat comentatorul Dolce-Sport spunea că Federer serveşte ca un posedat, iar a doua zi apărea pe treizecizero.ro cronica intitulată ”Federer, dumnezeiesc”! Cum au fost abia optimile, ne pregătim pentru Federer-Kyrgios, cu junele sperând să ducă palmaresul direct la 2-0, aşa cum a făcut cu Djokovic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Posedat şi deposedat.
 Vizualizări articol: 1462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Posedat şi deposedat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei