Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mar 2017 - Anul XXII, nr. 61 (6477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie de proiecte

Studenţii USV pot primi până la 20.000 de lei pentru proiecte culturale, artistice sau sportive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) lansează o nouă competiţie de proiecte studenţeşti, pentru care instituţia vrea să aloce 200.000 de lei.

Instituţia vrea să finanţeze 10 proiecte originale, cu impact, din domeniile cultural, artistic sau sportiv, aparţinând studenţilor sau asociaţiilor studenţeşti din cadrul USV.  

Studenţii pot propune organizarea deconcursuri, întâlniri, dezbateri, festivaluri, activităţi sportive, cinemateci/videoteci, campanii, caravane, expoziţii, târguri etc.

Tinerii creativi, cu iniţiativă şi idei originale trebuie să depună proiectele la Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava, la adresa de e-mail: casastudentilorsv@gmail.com, până la data de 24 martie, acestea urmând să fie evaluate de o comisie.

Prof. Valentin Ianoş, directorul Casei de Cultură a Studenţilor, a arătat că sunt căutate  proiecte care încurajează dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor, fiind susţinute iniţiativele care încurajează participarea civică, antreprenorială, culturală şi de divertisment în rândul studenţilor.

„Iniţial perioada de depunere era stabilită până la data de 17 martie, însă am hotărât să prelungim cu o săptămână acest interval”, a mai precizat Valentin Ianoş.

Cât priveşte criteriile de selecţie a proiectelor câştigătoare, comisia de evaluare va avea în vedere originalitatea proiectului, impactul asupra studenţilor, relevanţa lui,

modul de prezentare, echipa, raportul cost-participant estimat.

Proiectele selectate vor putea fi implementate imediat după terminarea competiţiei de proiecte şi vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2017.

Potrivit regulamentului de concurs, acest demers „vrea să determine o creştere a numărului de studenţi implicaţi în activităţile extracurriculare, consolidarea relaţiilor dintre studenţi, facilitarea accesului la manifestări cultural-artistice, sportive, divertisment şi sociale pentru toţi studenţii suceveni, dar şi publicului larg din Suceava”. De asemenea, competiţia îşi mai propune să sprijine dezvoltarea armonioasă a studenţilor, în contextul în care o parte dintre aceştia se confruntă cu probleme precum: lipsa experienţei în câmpul muncii, lipsa unei calificări adecvate, lipsa implicării în viaţa socială, precum şi dezvoltarea redusă a unui set de abilităţi sociale, abilităţi de comunicare, iar un exerciţiu de acest fel le-ar putea fi de ajutor.

Mai multe detalii referitoare la condiţiile de participare, calendar şi formatul proiectelor pot fi consultate la  www.ccs-sv.ro.

 

Patru proiecte finanţate în decursul lui 2016

La primul apel al Casei de Cultură a Studenţilor au fost acceptate cinci proiecte (din 12 propuse), fiind finanţate doar patru, unul dintre acestea neîndeplinind condiţiile ulterioare ale competiţiei.

Proiectele implementate au fost: „Touchball – un nou joc sportiv”, „Nuntă în Bucovina – tradiţii şi perspective în contemporaneitate”, „Live digital performance: Exploatarea tehnologiilor de vârf 3D în actul artistic”, „Talent şi creaţie prin teatru în spaţiul românesc din afara graniţelor”.

Din juriul competiţiei de proiecte au făcut parte: prof. Valentin Ianoş - directorul CCS Suceava, prof. univ. dr. Mihai Dimian - prorector cu cercetarea ştiinţifică al USV, ec. Elena Cecilia Cojocariu – contabil-şef în cadrul CCS, ing. Ilie Doroftei - administrator patrimoniu CCS. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii USV pot primi până la 20.000 de lei pentru proiecte culturale, artistice sau sportive.
 Vizualizări articol: 1782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Studenţii USV pot primi până la 20.000 de lei pentru proiecte culturale, artistice sau sportive2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei