Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2017 - Anul XXII, nr. 24 (6440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 2 - 8 februarie

Cursuri gratuite de tango argentinian şi vals vienez

Muzeul Bucovinei va găzdui, începând din această lună, cursuri gratuite de tango argentinian şi vals vienez. Cursurile susţinute de Corina Roncea şi Adrian Necunoscutu se adresează elevilor peste 16 ani, studenţilor, şomerilor şi pensionarilor activi şi se vor desfăşura după următorul program: Luni, miercuri – orele 19.30-20.30 - tango argentinian, vineri – orele 19.30-20.30 - vals vienez. Primul curs va fi pe 15 februarie. Înscrierile se fac în intervalul 6-14 februarie, la Muzeul Bucovinei, Serviciul Relaţii Publice şi Evenimente muzeale. Locurile sunt limitate la 20 de persoane pentru fiecare grupă.

 

Târg de obiecte handmade, la Shopping City Suceava

În perioada 3-5 februarie, sucevenii care apreciază obiectele lucrate cu iscusinţă şi inspiraţie de maeştrii lucrului manual sunt invitaţi la Târgul de obiecte handmade din incinta Shopping City Suceava. Doritorii vor putea alege dintr-o varietate de bijuterii lucrate din pietre semipreţioase, fimo sau piele, ceasuri, articole croşetate sau decorative realizate prin tehnici inovative, dar şi multe alte articole deosebite. Fie că sunteţi pasionaţi de obiectele lucrate manual sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

 

Distracţie pe gheaţă, la patinoarul din parcarea Shopping City Suceava

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde. Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar au ocazia de a-şi face un abonament de minimum 10 intrări, beneficiind astfel de 50% reducere atât la taxa de intrare, cât şi la cea de închiriere a patinelor. Un alt tip de abonament este cel de tipul 3 + 1 gratuit. Totodată, pentru grupurile organizate, de minimum 10 persoane, se oferă o reducere de 50%. Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00-22:00. Marele avantaj pe care îl au iubitorii sportului pe gheaţă este acela că au posibilitatea de a plăti doar 10 lei intrarea şi 10 lei închirierea patinelor, timpul alocat patinajului fiind nelimitat.

 

Târgului Colecţionarilor, la Iulius Mall Suceava

De vineri până duminică, în perioada 3-5 februarie, parterul Iulius Mall Suceava va fi cuprins de atmosfera nostalgică a Târgului Colecţionarilor. Clienţii vor putea admira şi cumpăra piese de artă şi antichităţi cu o semnificaţie aparte, înnobilate de poveşti de demult. Expozanţi din toate colţurile ţării îşi vor prezenta colecţiile de articole cu patina timpului: bijuterii, mic mobilier, argintărie, porţelanuri, numismatică, filatelie, statuete, obiecte decorative, cărţi şi multe alte mărturii ale trecutului.

 

Clienţii Iulius Mall se pot distra la patinoar

Între sesiunile de shopping, clienţii Iulius Mall se pot distra la patinoar. Arena de gheaţă Ice Dream de la Iulius Mall Suceava este deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi.

 

Sâmbătă, 4 februarie

Ateliere creative şi educative pentru copii, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava organizează o nouă serie de ateliere de creaţie pentru copii, în colaborare cu Smart School, la care cei mici sunt invitaţi să îşi pună imaginaţia în practică şi să confecţioneze cele mai inedite obiecte, utilizând o varietate de tehnici de lucru manual moderne şi atractive. Atelierele sunt gratuite şi au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco. Cei mici sunt invitaţi la atelierul de creaţie ''Căciuliţe vesele", unde copiii vor învăţa să confecţioneze căciuliţe din aţă colorată. Atelierele sunt structurate în două sesiuni a câte două ore fiecare (13:00-15:00; 15.00-17.00), la care pot participa maximum 40 de copii. La fiecare sesiune se poate înscrie un număr limitat de copii, respectiv 20. Participanţii se pot înscrie săptămânal, până sâmbătă, printr-un e-mail la adresa: ateliere_creatiesv@yahoo.com. Detalii suplimentare, la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4. La înscriere, părinţii trebuie să opteze pentru intervalul orar 13.00-15.00 sau 15.00-17.00. Atelierele îi vor ajuta pe copii să îşi dezvolte atenţia, abilităţile practice şi imaginaţia, oferind totodată o alternativă artistică de petrecere a timpului liber.

 

Ateliere creative la Iulius Mall

De la ora 14.00, părinţii care vor ca micuţii lor să petreacă timpul într-un mod distractiv şi creativ îi pot aduce la atelierul organizat de Iulius Mall Suceava. În zona magazinelor pentru copii, prichindeii îşi vor putea pune în valoare îndemânarea şi imaginaţia realizând mici opere de artă. În această săptămână, specialiştii Creativ&Deco îi vor învăţa cum să creeze tablouri pictate pe pânză canvas. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar la final copiii vor putea lua picturile acasă, pentru a le oferi cadou sau pentru a-şi înfrumuseţa camerele de joacă. În plus, participanţii vor fi răsplătiţi cu sesiuni gratuite de patinaj, la Ice Dream.

 

O nouă reprezentaţie a spectacolului „Tigrul din oraşul nostru”

Spectacolul „Tigrul din oraşul nostru” va avea loc, de la ora 19.00, pe scena Teatrului „Matei Vişniec”. Distribuţia spectacolului “Tigrul din oraşul nostru” este formată din Cătălin Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc şi Diana Lazăr. Video & animaţie: Andrei Cozlac & Alex Ţilică. Muzică & sound design: Ana Teodora Popa. Light design: Cristian Şimon. Biletele pentru reprezentaţiile se pot rezerva la numărul de telefon 0759.048.677 sau la casa de bilete, deschisă de luni până joi, în intervalul orar 11:00-16.00. Preţul biletelor este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi, pensionari.

 

Duminică, 5 februarie

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată lor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei.

 

Salsa Family, la Iulius Mall

De la ora 17.00, se dă startul unei seri ritmate. La parterul Iulius Mall, profesioniştii Salsa Family îi vor invita la dans pe clienţi, învăţându-i paşi de salsa, bachata şi merenque.

 

Marţi, 7 februarie

Vernisajul expoziţiei retrospective a artistului fotograf Ştefan Tóth (AFIAP).

Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural „Bucovina” şi Asociaţia Internaţională „Euro Foto Art” Oradea organizează, la ora 10.00, în Sala „Pod” a Muzeului de Istorie Suceava, vernisajul expoziţiei retrospective a artistului fotograf Ştefan Tóth (AFIAP). Expoziţia etalează 45 de fotografii alb-negru şi color de mari dimensiuni, lucrări din expoziţia reprezentativă prezentată anul trecut la Muzeul Cetăţii şi Oraşului Oradea cu ocazia aniversării vârstei de 65 de ani a cunoscutului artist fotograf orădean. La vernisajul expoziţiei personale de la Muzeul de Istorie Suceava, publicul prezent va fi salutat de managerul instituţiei muzeale sucevene, dr. Constantin-Emil Ursu, şi de artistul fotograf Vitor T. Rusu, membru al asociaţiei „Euro Foto Art”. Momentele muzicale vor fi oferite de Şcoala de Arte „Ion Irimescu” din cadrul Centrului Cultural „Bucovina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei