Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 aug 2016 - Anul XXI, nr. 190 (6303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurenţă mare

La PSD Suceava au fost înregistrate 19 candidaturi pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, a anunţat că 19 membri ai acestei organizaţii şi-au înregistrat candidatura pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Ioan Stan i-a prezentat pe primii 18 care vor să candideze la alegerile generale în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava care a avut loc vineri, 12 august a.c., în oraşul Cajvana. În cursul zilei de duminică, deputatul Ioan Stan a mai anunţat că încă un membru al PSD Suceava s-a mai înscris în cursa pentru alegerile parlamentare.

În cadrul şedinţei de la Cajvana, Ioan Stan le-a reamintit celor prezenţi că aceste candidaturi vor fi supuse analizei conducerii centrale a PSD şi apoi aprobării Comitetului Executiv Judeţean. „Lista finală va trebui să corespundă criteriilor de performanţă, competenţă, etică şi principiilor de reîmprospătare a clasei politice şi de reprezentare echitabilă a femeilor, a tinerilor, a seniorilor”, a spus Stan.

Din informaţiile pe care le avem, printre cei care s-au înscris pentru a candida la alegerile generale se numără actualii deputaţi Ioan Stan, Eugen Bejinariu, Eugen Uricec, Cezar Cioată, precum şi senatorii Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu. Actualul deputat Gavril Mîrza nu va mai candida pentru un nou mandat. Nici actualul deputat al PSD Suceava Ovidiu Iane nu s-a mai înscris să candideze în judeţul Suceava. Se pare că printre cei care s-au mai înscris pentru a candida la alegerile din toamnă din partea PSD Suceava se mai numără şi Virginel Iordache, Vasile Rusu, Alexandru Rădulescu şi Oana Pintilei.

 

Social-democraţii au evidenţiat rezultatele total nesatisfăcătoare obţinute în această zonă la votul acordat listei PSD pentru Consiliul Judeţean

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, a precizat că în şedinţa de la Cajvana au participat primarii şi preşedinţii organizaţiilor locale din această zonă, respectiv colegiul electoral nr. 3.

Alexandru Rădulescu a arătat că în cadrul şedinţei au fost evidenţiate rezultatele total nesatisfăcătoare obţinute în această zonă la votul acordat listei PSD pentru Consiliul Judeţean, iar unele cauze ale acestor rezultate au fost evidenţiate atât de responsabilii cu coordonarea acestei zone, cât şi de primari şi preşedinţi ai organizaţiilor locale PSD. Printre aceste cauze au fost evidenţiate o informare insuficientă în teritoriul privind realizările Consiliului Judeţean în perioada 2012-2016, greşeli în strategia de abordare a campaniei electorale, o slabă prezenţă în teritoriu a membrilor Biroului Permanent Judeţean, deficienţe în alcătuirea listelor electorale locale, preocuparea scăzută a organizaţiilor locale pentru atragerea de noi membri reprezentativi pentru comunitate.

În cuvântul său, Virginel Iordache, unul dintre coordonatorii organizaţiilor locale din această zonă, a prezentat o serie de măsuri de reorganizare întreprinse în ultima perioadă, dar şi descriptori de performanţă pe fiecare localitate pentru alegerile parlamentare 2016.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, Ioan Stan, a ţinut să-i felicite pe singurii primari care au obţinut rezultate bune şi pentru Consiliul Judeţean, respectiv Dumitru Nimiţean, din comuna Ciprian Porumbescu, şi Nichita Babor, din comuna Bălăceana, şi a salutat obiectivitatea formulării descriptorilor de performanţă stabiliţi, precum şi asumarea lor de toţi primarii şi preşedinţii organizaţiilor locale prezenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La PSD Suceava au fost înregistrate 19 candidaturi pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 2650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
La PSD Suceava au fost înregistrate 19 candidaturi pentru alegerile parlamentare1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei