Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 aug 2016 - Anul XXI, nr. 190 (6303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Comuna Adâncata şi-a sărbătorit elevii premianţi şi cuplurile de aur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni, 15 august, de Sfânta Maria, comuna Adâncata şi-a sărbătorit cuplurile de aur şi elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul Zilelor comunei Adâncata şi a avut loc în aer liber pe stadionul din localitate, unde s-a desfăşurat şi festivalul folcloric „Satule de sub pădure”, aflat la cea de-a patra ediţie. Manifestarea organizată de Primăria comunei Adâncata şi Consiliul Local a fost coordonată de primarul Viorel Cucu, printre invitaţi aflându-se consilierul judeţean liberal Radu Pentiuc. Au fost sărbătorite opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Acestea au primit plachete aniversare şi câte un buchet de flori din partea primăriei, câte o icoană din partea bisericii şi cadouri din partea tipografiei Muşatinii, sponsorul tradiţional al manifestării.

Familiile aniversate au avut parte de o slujbă de binecuvântare oficiată de preoţii din comună, dar şi de o masă festivă la căminul cultural din localitate. ”Merită să-i cinstim pe aceşti oameni care sunt un exemplu pentru comuna noastră. Sunt un model pentru cei tineri, pentru noi toţi, de înţelepciune, înţelegere şi toleranţă. Le port un respect deosebit pentru că am ce învăţa de la ei. Mă simt onorat că mă aflu printre asemenea oameni şi mă înclin în faţa lor”, a declarat Viorel Cucu, care le-a urat cuplurilor de aur multă sănătate şi numai bucurii.

 

Consilierii locali şi primarul şi-au donat indemnizaţiile pentru a-i premia pe elevii cu rezultate bune la învăţătură

În cadrul Zilelor comunei Adâncata au fost sărbătoriţi şi 10 elevi cu rezultate deosebite la învăţătură, care au luat premii la diverse concursuri şi olimpiade.  Aceştia au primit, pe lângă cadouri şi flori, sume de bani din partea primarului Viorel Cucu şi a consilierilor locali care şi-au donat indemnizaţiile. Printre cei premiaţi s-au numărat şi doi absolvenţi ai Academiei Tehnice Militare din Bucureşti, promoţia Andrei Mureşanu 200, şi anume Alina Valentina Mihai şi Daniel Grosu.

”Aceşti copii şi tineri fac cinste şi onoare comunei noastre, ne promovează localitatea. Îi felicităm şi le mulţumim şi părinţilor care i-au crescut şi educat. Am un respect deosebit pentru şcoală. Şcoala este pentru mine ca primar prioritatea zero. Am investit în aceşti ani în cele patru şcoli din comună, iar la anul le finalizăm şi copii pot învăţa în condiţii normale. Mulţumesc dascălilor mei care m-au format ca om la şcoala din Adâncata”, a spus primarul de Adâncata.

Festivalul „Satule de sub pădure” a debutat cu un spectacol susţinut de fanfara din Sf. Ilie şi a continuat cu artiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Pe scena special amenajată au susţinut recitaluri mai mulţi interpreţi, printre care Andreea Chisăliţă, Manuela Pohoaţă, Laura Haidău, Dana Dăncilă. La Adâncata au mai evoluat ansamblurile „Izvoraşul” din Liteni şi „Pandelaşul” din Tulcea, iar în încheiere pe scenă au urcat formaţia Rekord şi interpretul Călin Brăteanu. Festivalul a fost organizat cu fonduri atrase din sponsorizări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comuna Adâncata şi-a sărbătorit elevii premianţi şi cuplurile de aur.
 Vizualizări articol: 2828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comuna Adâncata şi-a sărbătorit elevii premianţi şi cuplurile de aur5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei