Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2016 - Anul XXI, nr. 156 (6269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Tânărul găsit inconştient în şanţ după accidentul de la Dumbrăveni a murit luni la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 27 de ani din oraşul Salcea care a fost găsit sâmbătă noaptea inconştient în şanţul de la marginea drumului, la câteva zeci de metri distanţă de locul producerii accidentului, a murit după două zile în spitalul din Suceava. Acesta fusese găsit de pompieri şi poliţişti, după mai mult timp de la producerea accidentului, în urma relatărilor făcute de şoferul care a produs accidentul, care povestise poliţiştilor că în interiorul maşinii fusese şi un al treilea bărbat, pe bancheta din spate. În urma căutărilor întreprinse, tânărul a fost găsit la mare distanţă, într-un şanţ. Acesta zăcea în stare de inconştienţă, căzut în vegetaţia dintr-un şanţ de scurgere a apei pluviale, la o distanţă de aproximativ 30-35 de metri de locul accidentului. Cercetările ulterioare au încercat să stabilească modul în care tânărul a ajuns la o asemenea distanţă de maşina răsturnată. Cel mai probabil, rănit, acesta a plecat pe propriile picioare şi, fiind noapte, a căzut în şanţ.  Tânărul a fost preluat atunci de un echipaj al ambulanţei, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Aici medicii l-au diagnosticat cu politraumatism grav prin accident rutier, stare comatoasă, prognosticul acestora fiind rezervat. După două zile de suferinţă, acesta s-a stins luni seara pe un pat de spital, în Secţia de Terapie Intensivă.

Accidentul în care şi-a găsit sfârşitul tânărul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 23.55 pe DN 29, în apropierea localităţii Dumbrăveni din judeţul Suceava. În timp ce conducea un autoturism marca Ford Galaxi pe DN 29, un bărbat de 37 de ani din oraşul Salcea a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă uşoară la dreapta, a pătruns pe sensul opus, după care a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale, unde s-a răsturnat pe cupolă. Un bărbat care trecea prin zonă a sunat de urgenţă la 112, la faţa locului ajungând două autospeciale de pompieri şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În momentul sosirii salvatorilor, autoturismul era răsturnat pe cupolă în şanţul betonat şi la faţa locului au fost găsite două victime, un tânăr de 24 de ani din oraşul Salcea şi Ion A., şoferul maşinii, încarcerat în autoturism şi aflat în stare foarte gravă. Ambele victime au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Bărbatul de 37 de ani aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma morţii tânărului aflat pe bancheta din spate, pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul găsit inconştient în şanţ după accidentul de la Dumbrăveni a murit luni la spital.
 Vizualizări articol: 8874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tânărul găsit inconştient în şanţ după accidentul de la Dumbrăveni a murit luni la spital1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Brânză scăzută țărănește Este un preparat simplu, țărănesc, foarte rapid și gustos. Este și o soluție ideală dacă ne rămâne prin frigider brânză de vacă nefolosită de 2-3 zile, care a devenit acrișoară și nu mai merge utilizată la altceva. Pentru acest preparat... Citeşte