Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2016 - Anul XXI, nr. 155 (6268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Pătrăuţi

Accident cu cinci victime, în urma unei depăşiri imprudente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident care putea avea urmări foarte grave a avut loc duminică, în localitatea Pătrăuţi, după ce şoferul unui autoturism a efectuat o depăşire imprudentă şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc pe DN 2, în jurul orei 18.20. La volanul unui autoturism marca VW Passat Variant se afla un tânăr de 24 de ani din comuna Udeşti, care circula împreună cu alte patru persoane, din municipiul Suceava, spre oraşul Siret. La un moment dat, şoferul a intrat în depăşirea unui autoturism din faţa sa şi, ajuns la intersecţia cu un drum secundar, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Seat Ibiza, care era condus în aceeaşi direcţie de mers de un şofer de 24 de ani din comuna Todireşti şi care se angajase în efectuarea unui viraj la stânga. În urma impactului, toate cele cinci persoane din autoturismul VW au suferit leziuni, fiind transportate la  Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Singurul care a scăpat fără contuzii şi răni a fost şoferul autoturismului Seat Ibiza. La spital au ajuns toţi cei cinci ocupanţi ai autoturismului VW, tineri şi tinere cu vârste între 16 şi 24 de ani, cu contuzii de gambă, contuzie cervicală, contuzie toraco-abdominală, traumatism cranio cerebral minor şi traumatism cranio-cerebral uşor prin accident rutier. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat la spital probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele tânărului din Udeşti, care a provocat accidentul, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu cinci victime, în urma unei depăşiri imprudente.
 Vizualizări articol: 5829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident cu cinci victime, în urma unei depăşiri imprudente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei