Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2016 - Anul XXI, nr. 155 (6268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Noul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Suceava este George Șoldan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia de Tineret a PSD Suceava are un nou preşedinte. Duminică, 3 iulie a.c.,  în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri a TSD Suceava, a fost ales preşedinte în unanimitate, de cei 150 de delegaţi convocaţi, George Șoldan. Tânărul este absolvent al Facultăţii de Știinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii “Ștefan cel Mare” Suceava şi activează în rândurile TSD Suceava din 2007. Din februarie 2016, când a demisionat din funcţie Alexandru Solcan, interimatul a fost asigurat de Cătălin Fediuc.

Conform unui comunicat de presă remis de purtătorul de cuvânt al PSD, Ioana Irimia, programul de activitate pe care şi l-a propus preşedintele ales ”pune accent pe dezvoltarea valorilor social-democrate în comunitate, confruntarea de idei şi susţinerea partidului”.

Noul Birou Judeţean al TSD Suceava este următorul: prim-vicepreşedinte -  Cătălin Fediuc, secretar - Ionuţ Cojocariu, vicepreşedinţi - Gabriel Buciac, Ionuţ Brădăţan, Isidor Negruşer, Alexandru Mihoc,  Alexandru Gabriel Stoleriu, Ondina Ioana Andrei, Mihai Juravle, Alin Mateiciuc, Claudiu Cozianu,  Ștefan Gireadă şi tinerii primari din Frumosu -  Constantin Buga, Pătrăuţi – Adrian Isepciuc şi Slatina - Vlad Gherman. 

La eveniment au fost prezenţi senatorul Ovidiu Donţu, deputaţii Eugen Uricec şi Cezar Cioată, consilierii judeţeni Cătălin Ioan Nechifor, Alexandru Rădulescu, Dan Ioan Cuşnir şi primarul de Fălticeni, Cătălin Coman.

Conferinţa judeţeană de alegeri a TSD Suceava a fost condusă de liderul grupului PSD din Consiliul Judeţean Suceava, fostul preşedinte al PSD Suceava, Cătălin Ioan Nechifor. Acesta a transmis şi salutul preşedintelui interimar al PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, care nu a putut fi prezent la lucrările şedinţei.

Comunicatul PSD mai precizează că Ioan Cătălin Nechifor le-a spus tinerilor că TSD este una dintre cele mai importante organizaţii pe care le are Partidul Social Democrat şi care a dat foarte multe valori. “Vestea bună este că în 5 iunie s-au ales mulţi tineri în funcţie, primari şi consilieri locali. Acest semnal de întinerire a partidului l-aţi dat şi au fost aleşi primari în comunităţi dificile. Este foarte important să vă integraţi în politică. La PSD există cadrul special să fiţi capabili să oferiţi mult comunităţii”, i-a încurajat Nechifor pe tinerii social-democraţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Suceava este George Șoldan.
 Vizualizări articol: 5605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Noul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Suceava este George Șoldan3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei