Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2016 - Anul XXI, nr. 92 (6205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiuni

„Nu ignora faţa... invizibilă!”, campanie de prevenire a traficului de persoane, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Regional Suceava al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane derulează, în perioada aprilie-iunie, Campania de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora faţa... invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”. Campania, lansată pe 14 aprilie, se desfăşoară la nivel naţional şi a fost demarată de Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul Casei de discuri Cat Music. La nivelul Centrului Regional Suceava al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane se vor desfăşura întâlniri directe atât cu tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, cât şi cu reprezentanţi ai publicului larg, activităţi de informare ce se vor derula în şcoli gimnaziale, licee, în unităţile de învăţământ superior, centrele de plasament şi în taberele şcolare; la diferite evenimente (festivaluri de film, muzică şi teatru, târguri de joburi) la care participă tineri.

Coordonatorul Centrului Regional Suceava, subcomisar de poliţie Elisabeta Liliana Orza, ne-a spus că această campanie va viza prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale. Cântăreaţa de muzică pop Brigitta Gheorghe (Brighi) va fi promotoarea campaniei, ea dorind astfel să se alăture luptei antitrafic din România. În egală măsură, mesajul campaniei „Nu ignora faţa... invizibilă!” şi sloganul acesteia, „Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”, sunt promovate în spotul campaniei de către solistă, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”. Campania beneficiază de sprijinul indispensabil al Cat Music, partenerul campaniei.

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este coordonator naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional. Făcând referire la piesa „Invizibilă”, artista a declarat: „Am încercat să intru în pielea personajului şi am vrut să transmit realitatea acestei poveşti mizere care, din păcate, este lumea întreagă a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, şi am ştiut că va veni un moment în cariera mea în care voi putea deschide, prin muzică, acest subiect...”

Pentru informaţii suplimentare, persoană de contact: coordonatorul Centrului Regional Suceava, subcomisar de poliţie Elisabeta Liliana Orza, e-mail: anitp.suceava@mai.gov.ro, telefon: 0753 051 405.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Nu ignora faţa... invizibilă!”, campanie de prevenire a traficului de persoane, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Nu ignora faţa... invizibilă!”, campanie de prevenire a traficului de persoane, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei