Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2016 - Anul XXI, nr. 17 (6130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nota de plată

Patru ordonanţe de reţinere după bătaia dintr-un restaurant din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bătaia izbucnită în dimineaţa zilei de 17 ianuarie într-un restaurant din centrul Sucevei s-a lăsat, în cele din urmă, cu patru ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. După ce au efectuat audieri şi au vizionat imaginile video, anchetatorii de la Poliţia municipiului Suceava au decis, ieri, ca patru bărbaţi, identificaţi ca făcând parte din grupul agresor, să ajungă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Reamintim că duminica trecută, în jurul orei 5.00, Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al Jandarmeriei Suceava a fost solicitat de urgenţă la un restaurant de pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava, unde un grup de patru bărbaţi s-a încăierat cu trei agenţi ai unei firme de pază. Aceştia din urmă luau masa în restaurant şi au fost loviţi cu pumnii şi picioarele de cei patru agresori. Conflictul a pornit pe fond de consum de alcool, cu precizarea că cei şapte bărbaţi implicaţi se cunoşteau între ei. Agenţii au reacţionat şi ei, pentru a se apăra, bătaia începând în local şi continuând şi în afara acestuia. Jandarmii ajunşi la faţa locului au intervenit şi ei în forţă pentru a-i imobiliza pe agresori.

În urma bătăii, doi bărbaţi, câte unul din fiecare tabără, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu leziuni prin agresiune.

Interesant este că nimeni nu a depus vreo plângere în acest caz.

"Nici una din persoanele implicate în incident nu a dorit să depună plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar reprezentanţii localului nu au depus nici ei plângere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Totuşi, poliţiştii au continuat ancheta pentru infracţiunea de "tulburarea ordinii şi liniştii publice", în condiţiile în care în local la acea oră se mai aflau şi alţi clienţi, care au trăit un puternic sentiment de panică în condiţiile încăierării în care au fost implicate şapte persoane.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a explicat:

"Având în vedere faptele comise, dar şi posibilitatea generării unui sentiment de insecuritate publică, poliţiştii au continuat cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Astfel, în urma desfăşurării de activităţi investigative şi de cercetare penală, au fost identificaţi toţi participanţii şi a fost administrat probatoriu pentru stabilirea gradului de participaţie penală a fiecăruia dintre suspecţi. În urma probatoriului administrat în dosar s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 39 de ani, pentru fiecare dintre aceştia fiind emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore".

Ordonanţele au fost emise începând de joi după-amiază, din jurul orei 16.00.

Conducerea IPJ Suceava a transmis că va manifesta toleranţă zero faţă de astfel de acte de violenţă în locuri publice, urmând a se uza de toate mijloacele legale privind reţinerea şi punerea sub acuzare a celor vinovaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru ordonanţe de reţinere după bătaia dintr-un restaurant din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru ordonanţe de reţinere după bătaia dintr-un restaurant din centrul Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu lapte în stil portughez (versiunea simplă) Cremos, fin și consistent deopotrivă, orezul cu lapte în stil portughez este întotdeauna un răsfăț suprem.Avem nevoie de:O cană de orez cu bob rotund, 500 ml lapte integral, 50 g unt, 4-5 ouă, 200 g zahăr, o păstaie vanilie sau 4... Citeşte