Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2015 - Anul XX, nr. 199 (6011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Asociaţia Help Autism

Acţiuni caritabile pentru copiii cu autism, astăzi, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În centrul municipiului Suceava, în spaţiul creat în aer liber, vizavi de Oscar Wilde Pub, vor avea loc astăzi, 28 august, începând cu ora 17:00, acţiuni umanitare pentru copiii cu autism. Timp de câteva ore, echipa Bar Show, cea mai bună echipă de barmani din nordul României, va oferi un spectacol de iscusinţă în amestecuri răcoritoare, iar în schimbul limonadelor speciale degustătorii sunt îndemnaţi să doneze pentru susţinerea terapiei copiilor din cadrul Asociaţiei Help Autism - Filiala Suceava.

Este pentru a doua oară când echipa Bar Show susţine acţiunile Asociaţiei Help Autism - Filiala Suceava. Cu o experienţă vastă în domeniul de Cocktail Catering, echipa Bar Show este formată din Alex Bălan şi Ioan Gherman. Numeroasele premii câştigate la concursurile de mixologie îi recomandă ca cea mai bună echipă de barmani din nordul României. În aceeaşi zonă, va fi amplasat şi un stand cu obiecte handmade, realizate de părinţi, terapeuţi şi prieteni ai copiilor cu autism, dar şi un bar de dulciuri pentru copii oferit de Rai Caffe şi Real Suceava.
Tot astăzi, de la ora 19:00, în faţa standului de limonadă, cu susţinerea Clubului Suceava Pedalează, sunt aşteptaţi zeci de biciclişti să participe la evenimentul caritabil, pentru a se alătura cauzei şi pentru a transmite mai departe mesajul înţelegerii, acceptării şi incluziunii în societate a copiilor diagnosticaţi cu autism şi a familiilor acestora. Aceştia se află la al doilea eveniment dedicat conştientizării şi strângerii de fonduri pentru copiii cu autism.

La Suceava, printr-un program al Asociaţiei Help Autism, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, sprijinit de comunitate şi antreprenori locali, copiii cu autism au şanse mai mari la diagnostic, terapie şi recuperare. Andreea Panait, psiholog şi coordonator al Help Autism - Filiala Suceava, a spus că „echipa de terapeuţi încearcă prin diferite acţiuni să sensibilizeze comunitatea cu privire la diagnosticul ce afectează 1 din 68 de copii şi susţinerea intervenţiei terapeutice prin implicarea tuturor, după posibilităţi şi abilităţi. Implicându-vă în aceste acţiuni, puteţi oferi şansa la terapie şi recuperare mai multor copii”.

Echipa Help Autism Suceava oferă un diagnostic precoce şi intervenţie timpurie pentru copiii cu autism. Pentru mai multe informaţii legate de acţiunea umanitară de astăzi puteţi să luaţi legătura cu psihologul Andreea Panait, telefon 0745 838 506, e-mail: andreea.panait@helpautism.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiuni caritabile pentru copiii cu autism, astăzi, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiuni caritabile pentru copiii cu autism, astăzi, în centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei