Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2015 - Anul XX, nr. 199 (6011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În apropiere de Horodnic de Sus

Accident cu cinci răniţi şi trei maşini avariate, pe DN 17 A

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr conducător auto care nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţa sa a provocat un accident cu cinci răniţi şi trei maşini implicate, evenimentul rutier petrecându-se miercuri după-amiază, pe DN 17 A.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, accidentul a avut loc în jurul orei 15.50, în afara localităţii Horodnic de Sus.

Dumitru A., în vârstă de 20 de ani, din comuna Satu Mare, conducea un VW Polo şi a intrat în coliziune cu un autoturism Kia Sportage, care circula pe acelaşi sens de mers, fiind condus de o femeie în vârstă de 36 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei. Şoferiţa autoturismului Kia a redus viteza, moment în care maşina i-a fost izbită de autoturismul condus de tânărul în vârstă de 20 de ani. Autoturismul Kia a fost proiectat într-un BMW care circula în faţa sa, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Trei pasageri din VW Polo, tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, au suferit leziuni, la spital fiind ajungând şi şoferiţa autoturismului Kia, dar şi o tânără de 25 de ani, pasageră în maşina acesteia.

Potrivit poliţiei, victimele nu au suferit leziuni grave,  însă tânărul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reţinut.

 

Accident cu trei răniţi, la ieşirea din Ilişeşti spre Păltinoasa

Un alt accident petrecut în urmă cu două zile pe şoselele din judeţ a avut loc pe DN 17, în jurul orei 15.00, la ieşirea din Ilişeşti spre Păltinoasa.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, Silviu D., din Dumbrăveni, conducea un Ford Tranzit, iar într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă regulamentar de un tânăr din Şcheia.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au transmis ieri că ambii şoferi au fost răniţi. Leziuni a suferit şi un pasager din maşina condusă regulamentar, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Todireşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu cinci răniţi şi trei maşini avariate, pe DN 17 A.
 Vizualizări articol: 2336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident cu cinci răniţi şi trei maşini avariate, pe DN 17 A5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei