Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2015 - Anul XX, nr. 199 (6011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Balan susţine necesitatea construirii şoselei de centură Cumpărătura - Ipoteşti - Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la primăria „capitalei” de judeţ la alegerile locale de anul viitor, susţine necesitatea construirii unei noi şosele de centură: Cumpărătura - Ipoteşti - Salcea. Balan a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că această nouă rută ocolitoare va decongestiona traficul greu din zona comercială a municipiului. Ioan Balan este convins că prezenţa liderilor naţionali ai PNL în aceste zile în judeţul Suceava, printre care a prim-ministrului desemnat de PNL, Cătălin Predoiu, dar şi a unor posibili viitori miniştri, îi oferă garanţia că proiectul noii şosele de centură a Sucevei va deveni o certitudine.

„Prezenţa celor mai importanţi lideri politici ai PNL în aceste zile la Suceava îmi dă garanţia că ceea ce vreau să propun, şi anume demararea lucrărilor la şoseaua de centură Cumpărătura - Ipoteşti - Salcea, va deveni o certitudine. O străpungere în zona industrială, undeva pe la CET, cu această şosea de centură va crea posibilitatea ca maşinile grele care aprovizionează marile centre comerciale să nu mai îngreuneze traficul din zonă, care la ora actuală se desfăşoară greoi şi cu mari probleme”, a spus deputatul liberal. Balan a amintit că tot în acest mod a fost aprobată şi construirea actualei şosele de centură a Sucevei prin Moara, Mihoveni şi Pătrăuţi, când la Suceava au venit aproape toţi membrii guvernului PDL de la acea dată.



Ioan Balan susţine că actuala centură a Sucevei va fi terminată de viitorul guvern PNL în trei luni de zile

Deputatul liberal crede că după ce va ajunge la guvernare, PNL va finaliza în trei luni de zile actuala centură, arătând că odată finalizată această investiţie, traficul din municipiul Suceava va căpăta mai multă fluiditate.  „În 2008, la Suceava a fost Guvernul de la acea vreme alături de Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, când au fost sprijinite şi duse până la capăt marile proiecte de dezvoltare ale municipiului şi judeţului Suceava. Sunt convins că la Gura Humorului proiectele acestea pe care vrem să le propunem, printre care centura Cumpărătura - Ipoteşti - Salcea, care este o necesitate absolută pentru Suceava, vor deveni realitate. L-am văzut şi pe Gheorghe Flutur că este hotărât să sprijine acest proiect l-am văzut implicat şi pe primarul Ion Lungu. Cu cât vom ajunge mai repede la guvernare, cu atât mai repede se va deschide tronsonul Şcheia –Cumpărătura şi vor începe lucrările şi la cealaltă jumătate de centură”, a spus Balan.

Ioan Balan a criticat PSD, dar şi Guvernul condus de Victor Ponta că nu a reuşit în patru ani de zile să finalizeze cele 10% din lucrări care au mai rămas de executat la centura Sucevei. „Nu s-a reuşit să se facă în patru ani ce trebuia făcut în trei luni de zile. Faptul că noi am făcut 90% din centură, iar administraţiei PSD i-au rămas doar 10% şi azi caută motivaţii în alte zone şi nu în zona administraţiei judeţene şi guvernamentale e un lucru pe care oamenii l-au înţeles. Avem proba că în mandatul lui Gheorghe Flutur s-a făcut şi în mandatul PSD de azi nu s-a făcut mai nimic. Avem un judeţ blocat”, a mai spus Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan susţine necesitatea construirii şoselei de centură Cumpărătura - Ipoteşti - Salcea.
 Vizualizări articol: 2727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Balan susţine necesitatea construirii şoselei de centură Cumpărătura - Ipoteşti - Salcea2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahahahahahaha trimis de
(28 aug 2015, 11:37:28
Parca Stolo zicea ca pensia minima va fi de vreo 400 EURO, iar salariu mediu 900 EURO, mii de km autostrada, etc. Fara a mai aminti de celelalte promisiuni electorale.
Chestia mai tare e ca pe acolo stau imbogatitii PDL-isti (daca e musai enumar), oare pt ei e centura? Intreb si eu ca cetatean, sperand sa nu mi se stearga comentariu, decent si respectand 100% cerintele moderatorilor.
2.   Mda trimis de
(29 aug 2015, 11:38:33
imi aduc aminte de un pesedist care dadea cate 25.000 de euro romanilor ce se intorceau inapoi in tara. im aduc aminte apoi cum cu zambetul pe buze victor puscarel ponta spunea ca in diaspora totul merge bine la vot. imi aduc iar aminte ca mai mult de jumatate din presedintii psd ai Cj-urilor din tara, inclusiv la SV au probleme cu legea. Sa o lasam mai moale cu ideea care e mai hot pentru ca pe pesedisti nu-i depaseste nimeni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei