Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2015 - Anul XX, nr. 141 (5953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Soţ şi soţie, ambii de aproape 60 de ani, cercetaţi pentru ultraj asupra unui echipaj de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi soţi, ambii de aproape 60 de ani, din Vicovu de Sus, sunt cercetaţi de poliţie pentru ultraj, au anunţat ieri reprezentaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, bărbatul, Nicolai Muţuliga, în vârstă de 58 de ani, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Fapta s-ar fi petrecut la începutul săptămânii trecute, când bărbatul, afla la volanul unui autoturism Chrysler, cu număr provizoriu de înmatriculare, a fost oprit în trafic pe raza localităţii de domiciliu de un echipaj de poliţie.

Şoferul a refuzat să prezinte documentele, iar când poliţiştii au vrut să-i ia numerele de înmatriculare, au apărut la faţa locului şi soţia şi fiul acestuia.

“Pe timpul cercetărilor, la faţa locului şi-au făcut apariţia soţia şi fiul conducătorului auto, care au intervenit şi împiedicat agenţii de poliţie să-l imobilizeze pe cel în cauză. Întrucât aceştia se manifestau agresiv, inclusiv prin ameninţarea cu un obiect metalic, unul dintre agenţii de poliţie a efectuat somaţia verbală regulamentară, după care a folosit armamentul din dotare executând foc de avertisment în plan vertical”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu. Acesta a precizat că după verificările în baza de date poliţiştii au constatat că numerele roşii ale autoturismului erau expirate din septembrie 2014.

La sfârşitul săptămânii trecute, Nicolai Muţuliga a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, la expirarea ordonanţei, procurorul de caz luând faţă de acesta măsura controlului judiciar.

În acelaşi dosar, au mai transmis reprezentanţii IPJ Suceava, este cercetată tot pentru ultraj şi soţia bărbatului reţinut, Elena Muţuliga, în vârstă de 57 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţ şi soţie, ambii de aproape 60 de ani, cercetaţi pentru ultraj asupra unui echipaj de poliţie.
 Vizualizări articol: 1864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Soţ şi soţie, ambii de aproape 60 de ani, cercetaţi pentru ultraj asupra unui echipaj de poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei