Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 dec 2014 - Anul XIX, nr. 301 (5810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În sfârşit!

Primul tronson al şoselei de centură, aproape finalizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările pentru finalizarea primului tronson al şoselei de centură al Sucevei se apropie, cu paşi de melc, ce-i drept, de finalizare. După ce în partea a doua a lunii decembrie au fost executate marcajele rutiere de la intersecţia cu drumul european E85, din zona Pătrăuţi, până la drumul european E58, la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului, înainte de Crăciun au fost amplasate şi panourile solare de pe stâlpii de iluminat public. O operaţiune similară a avut loc şi în parcarea care va deservi acest tronson al şoselei de centură.

Tot înainte de Crăciun a fost finalizat şi sensul giratoriu de pe drumul european E58, astfel încât circulaţia se derulează acum în noile condiţii.

„Imediat după ce muncitorii vor reveni la lucru după perioada sărbătorilor de iarnă operaţiunile de finalizare a şoselei de centură, la acest prim tronson, vor continua. Într-o primă fază vor fi amplasate panourile indicatoare pentru localităţi, elemente de parapet metalic şi vor fi efectuate şi celelalte lucrări mai mărunte. Noi preconizăm că în aproximativ două săptămâni din noul an să dăm în folosinţă acest tronson”, a arătat Florin Sinescu, prefectul de Suceava.

Investiţia este realizată de consorţiul format din firmele bucureştene Teotrans şi Straco, valoarea contractului fiind de 5,8 milioane de lei, fără TVA. Tronsonul trei al şoselei de centură a Sucevei are o lungime de 5,7 kilometri şi trebuia finalizat odată cu celelalte două tronsoane, adică în urmă cu doi ani.

Din cauza lipsei de finanţare, lucrările la şoseaua de centură a Sucevei au fost sistate, iar mai apoi au fost avansate mai multe termene pentru finalizare. Nici unul dintre aceste termene nu a putut fi respectat. Se pare că noul termen, cel puţin în ceea ce priveşte tronsonul dintre Pătrăuţi şi Şcheia, va fi respectat, asta în condiţiile în care lucrările sunt pe ultima sută de metri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul tronson al şoselei de centură, aproape finalizat.
 Vizualizări articol: 4933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primul tronson al şoselei de centură, aproape finalizat3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei