Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 dec 2014 - Anul XIX, nr. 301 (5810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuielile continuă

Bătut de mai mulți indivizi pe motiv că face parte din gruparea fraților Turu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar şi după arestarea preventivă a celor doi fraţi Turu, Decebal Biriş (34 de ani) şi Traian Balan (29 de ani), acuzaţi de tentativă de omor, după ce l-ar fi bătut pe 19 septembrie a.c. pe un taximetrist în centrul municipiului Suceava, totul plecând de la conflictul dintre două grupări rivale din oraş, răfuielile între aşa-zisele bande de cartier continuă.

De data aceasta, victimă a căzut un tânăr în vârstă de 19 ani, Eduard Dura, bătut sâmbătă dimineaţă de mai mulţi indivizi pentru că ar face parte din gruparea fraţilor Turu.

Eduard Dura este unul dintre cei patru tineri care, după atacul sângeros din seara de 19 septembrie a.c., s-au predat la poliţie, susţinând că ei sunt agresorii, încercând de fapt, au explicat ulterior anchetatorii, să-i facă scăpaţi pe cei care au luat parte într-adevăr la agresarea taximetristului, fraţii Decebal Biriş şi Traian Balan.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Eduard Dura şi mai mulţi prieteni de-ai săi au petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un restaurant din cartierul Burdujeni (Popas Moldoviţa).

În jurul orei 4.00, tânărul în vârstă de 19 ani şi amicii său au părăsit localul respectiv şi s-au îndreptat spre maşina cu care veniseră, însă pe drum s-au întâlnit cu alte cunoştinţe, cu care s-au oprit să stea de vorbă.

La un moment dat, în dreptul lor a oprit un autoturism din care au coborât trei tineri, unul dintre ei fiind înarmat cu un par. Acesta din urmă l-a lovit pe Eduard Dura, după care ceilalţi doi au început să-i care pumni şi picioare, pe motiv că umblă cu cei din gaşca lui Turu.

Unul dintre amicii victimei a încercat să aplaneze conflictul, însă a fost luat şi el la bătaie.

Tânărul în vârstă de 19 ani a ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial, otoragie stângă şi plagă contuză suborbitală.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe suspecţi, fiind vorba de trei tineri din Şcheia şi municipiul Suceava, cu vârste de 18, respectiv 19 ani, Alin Camilar, Sebastian Ghiţun şi Sebastian Todiraş, ultimul fiind cel care a lovit victima cu parul.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe”, au anunţat duminică reprezentanţii poliţiei judeţene.

Între timp, Tribunalul Suceava a decis prelungirea cu încă 30 de zile a mandatului de arestare preventivă emis pe numele fraţilor  Decebal Biriş şi Traian Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut de mai mulți indivizi pe motiv că face parte din gruparea fraților Turu.
 Vizualizări articol: 8761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătut de mai mulți indivizi pe motiv că face parte din gruparea fraților Turu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(29 dec 2014, 22:56:14
Whei Stelica,stai in banca ta ca vremea ta s-a dus demuuult..dar daca tot ai o LISTA ia vino cu ea in fata la Dorna si fa ancheta daca te tine! eu zic sa te uiti si in buletin da si-n oglinda inainte! sper sa n-o iei personal ci sa vezi realitatea!!
2.   Continua nebunia trimis de
(30 dec 2014, 10:42:32
Cand Eduard Dura se asocia si tabara cu fratii Turu asupra taximetristului sau a altor tipi izolati nu stia ca se intoarce roata? Toti sunt tari cand sunt in gasca si ataca oameni singuri, sunt ca o haita de lupi. Nu au onoare chiar de loc? Fratii Turu au format un grup infractional, si-au facut poze cu pumnii inclestati la fotograf, era poza de amicitie pt oamenii normali? Ia lasati amenintarile si treceti la treaba. Spre exemplu, Eduard Dura cu ce se ocupa el in afara de ceva sport? Cu acoperirea altora? a fratilor Turu? Ce onoare pe el sa se ofere in locul lor la politie! E chiar strigator la cer cum acopera unii tipi certati cu legea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei