Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 dec 2014 - Anul XIX, nr. 299 (5808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Gheorghe Flutur s-a declarat total nemulțumit de respingerea amendamentelor depuse pentru dezvoltarea judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, s-a declarat total nemulţumit de respingerea amendamentelor depuse la proiectul Legii Bugetului de Stat pe 2015 pentru dezvoltarea judeţului Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că l-ar fi bucurat ca actuala putere să fi ţinut cont la votul pentru bugetul de stat pentru anul 2015 de propunerile făcute de el şi de deputaţii Ioan Balan şi Sanda-Maria Ardeleanu şi de nevoia de investiţii din judeţul Suceava. „Ne vom lupta în continuare să facem ceva, dar astăzi, din acest punct de vedere, nu mă declar deloc mulţumit când amendamentele noastre au fost ignorate”, a spus Flutur. El a făcut referire în special la amendamentele propuse pentru alocarea de fonduri în vederea modernizării drumului european E85 de la Suceava la Roman, pentru studiul de fezabilitate necesar construirii autostrăzii Siret – Suceava – Bucureşti sau pentru finalizarea pârtiei de schi din Câmpulung Moldovenesc.

„Toate acestea au fost respinse, alături de alte multe proiecte la care ar fi trebuit să se ţină seama de vocea opoziţiei. Şi mă refer aici şi la municipiul Suceava, pentru că au fost multe amendamente depuse de mine împreună cu Ioan Balan şi Sanda-Maria Ardeleanu. Sperăm însă ca pe parcursul anului 2015 să mai avem posibilitatea să facem ceva pentru judeţul Suceava, pentru că nevoia de locuri de muncă este pe buzele tuturor şi o simţim. Or nu poţi să faci asta decât alocând mai mulţi bani pentru investiţii”, a declarat copreşedintele PNL Suceava.

Parlamentarii Gheorghe Flutur, Ioan Balan şi Sanda-Maria Ardeleanu au depus nu mai puţin de 64 de amendamente la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2015 pentru iniţiative care vizau proiecte de dezvoltare a judeţului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur s-a declarat total nemulțumit de respingerea amendamentelor depuse pentru dezvoltarea judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 2269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Gheorghe Flutur s-a declarat total nemulțumit de respingerea amendamentelor depuse pentru dezvoltarea judeţului Suceava5.054

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei