Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2014 - Anul XIX, nr. 277 (5786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Festivitate

Universitatea din Suceava şi-a premiat cei mai buni studenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

49 de studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, care în ultimul an s-au remarcat prin rezultate deosebite în cadrul competiţiilor naţionale sau internaţionale şi al activităţilor sportive, artistice, culturale sau de voluntariat, au fost recompensaţi cu burse de performanţă de instituţia suceveană.

Parte dintre aceşti tineri (cei care nu sunt angrenaţi momentan în competiţii) au fost răsplătiţi cu diplome de merit şi felicitaţi personal de conducerea universităţii în cadrul „unei gale mici pentru performanţe mari”, aşa cum a fost denumită festivitatea de ieri de moderatorul manifestării, prof. univ. dr. Radu Pentiuc, coordonator al comisiei de acordare a burselor.

„Universitatea acordă burse de studii, sociale, de merit şi de performanţă. Aţi fost aleşi pentru munca voastră deosebită, susţinută, pentru eforturile voastre care, în final, v-au clasat în topul celor mai buni”, le-a transmis Radu Pentiuc tinerilor. Acesta a mai adăugat că 49 de studenţi şi-au depus dosare pentru a primi bursă de performanţă, însă şase dintre aceştia, care s-au remarcat în cercetare ştiinţifică, vor fi premiaţi la nivel de facultate.

La rândul său, rectorul Universităţii din Suceava, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, i-a felicitat pe cei prezenţi, menţionând că „anul acesta am luat o decizie curajoasă şi am suplimentat fondul de burse folosind un sold care poate fi deblocat doar în condiţii speciale, fiind necesar acordul Ministerului Educaţiei, pentru care încă fac demersuri. Desigur, vom ajuta şi din venituri proprii fondul de burse”.

Bursele de performanţă sunt între 450 şi 1.000 de lei.

 

Actori amatori, sportivi de performanţă, redactori de radio, voluntari

Au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa la festivitatea de ieri studenţi din aproape toate cele nouă facultăţi ale USV, care s-au evidenţiat prin activităţi de voluntariat, redactori şi realizatori de programe la Radio USV, actorii amatori de la trupa de teatru studenţesc „Fabulinus”, tineri artişti din cadrul Ansamblului „Arcanul USV” şi laureaţi ai unor concursuri studenţeşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea din Suceava şi-a premiat cei mai buni studenţi.
 Vizualizări articol: 3888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
Universitatea din Suceava şi-a premiat cei mai buni studenţi3.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei