Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2014 - Anul XIX, nr. 277 (5786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imixtiune inacceptabilă

Senatorul Donţu, acuzat că a ameninţat persoane că „le va dezbrăca de haina silvică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD Ovidiu Donţu este acuzat că a ameninţat diferite persoane că îşi vor pierde locul de muncă dacă nu fac politica actualului partid de guvernământ.

Săgeţile au fost transmise de Saveta Ionesi, preşedintele interimar al filialei PRM Suceava.

„Dacă tot vorbeşte de respectarea legii şi susţine că nimeni nu este mai presus de lege, aş dori să-l întreb pe domnul senator Donţu cum îşi permite să ameninţe persoanele care nu au aceleaşi idei politice ca şi dumnealui. În zona Fălticeni, acolo unde este senator, domnul Donţu a ameninţat o serie de persoane că le va dezbrăca de haina silvică, ceea ce mi se pare total inacceptabil”, a declarat Saveta Ionesi.

Preşedintele filialei PRM Suceava îl roagă pe Ovidiu Donţu să-şi amintească de propriile greşeli şi să dea dovadă de mai mult respect faţă de cetăţenii judeţului Suceava.

„Vreau să-l mai întreb pe domnul senator Ovidiu Donţu câte locuri de muncă a creat în zona Fălticeni şi câte persoane a angajat pentru a le da afară. Cât despre oamenii care au fost scoşi la vot în condiţii ciudate de către reprezentanţii PSD la recentele alegeri prezidenţiale, ştie toată lumea că la Fălticeni şi în zonele limitrofe a domnit legea junglei. Au fost şi sesizări la 112 pe această temă, avem înregistrări audio şi filmări despre ceea ce s-a întâmplat în ziua de 16 noiembrie, şi dacă pentru domnul senator Ovidiu Donţu aceste lucruri sunt normale înseamnă că se ghidează după alt set de valori”, a completat Saveta Ionesi.

În ciuda presiunilor şi ameniţărilor de care au avut parte, preşedintele filialei PRM Suceava susţine că membrii partidului s-au descurcat onorabil şi şi-au făcut treaba în mod conştiincios, inclusiv în zona „minată” Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Donţu, acuzat că a ameninţat persoane că „le va dezbrăca de haina silvică”.
 Vizualizări articol: 2455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Senatorul Donţu, acuzat că a ameninţat persoane că „le va dezbrăca de haina silvică”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Respect ; trimis de
(27 nov 2014, 11:17:47
tov.DONT-U INVATATI SA FACETI POLITICA ,NU SANTAJ POLITIC...
2.   Tipic PSD trimis de
(27 nov 2014, 13:37:52
Din cauza asta nu am votat si nici nu o sa votez in viata mea PSD ! Un partid bazat pe sataj si coruptie care a DISTRUS tara dupa 1990 !
3.   Sa fie o eroare? trimis de
(27 nov 2014, 22:53:45
Ma intreb; daca pontacul si cu rasa aia de 'politician' - sef la prm(cu litere mici) s-au insultat apoi sprijinit in campania electorala, si s-au pupat, apoi se cearta, ce credibilitate or fi avand? De ce dracu nu se duc in m@rti.i mas.i sa ne lase sa traim saraci dar linistiti? Fac un circ de tot c@c@t.ul. Si apoi cite o relicva preistorica, ce ar trebui sa stea la pirnaie spune ca cei care au dorit schimbarea sunt manipulati si fascisti.Cu ce am gresit, noi Romanii ca trebuie sa suportam personaje care ar trebui tratate la psihiatrie? m.... mamii lor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei