Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2014 - Anul XIX, nr. 277 (5786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Încă trei. Câţi or mai fi?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ştirea din capul tuturor programelor informatice, nu doar din sport, de alaltăieri a fost aceea conform căreia trei domni au fost arestaţi pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi alte asemenea delicte din sfera financiară. Instrumentul de care s-au folosit cei trei, cu alte cuvinte „arma crimei” se numeşte Petrolul Ploieşti şi este una din echipele care chiar au însemnat ceva în fotbalul românesc timp de multe zeci de ani. Dacă vă amintiţi, în ultimii câţiva ani, periodic, s-a vorbit despre finanţarea acestei echipe, ea primind sume consistente de la bugetul local, respectiv de la Primărie şi Consiliul Local. Acest gen de parteneriate de tipul public-privat nu este nou. Dacă vă amintiţi, chiar şi echipa suceveană Foresta, la promovarea în Divizia A, s-a transferat de la Fălticeni la Suceava, unde a beneficiat de acelaşi tip de parteneriat, Consiliul Local punând la dispoziţia nou createi SC Nord Club Foresta SA administrarea Bazarului şi implicit direcţionarea veniturilor de acolo către echipa de fotbal Foresta. Nenumăratele controale desfăşurate pe parcursul celor doi ani, cât a rezistat Foresta în A, nu au descoperit cine ştie ce nereguli, ceea ce înseamnă că toţi oamenii direct implicaţi n-au făcut chestia asta pentru a se îmbogăţi. Dovadă chiar Eugen Huţu, patronul echipei, a cărui avere în loc să crească... a dispărut! Ceea ce se petrece la Ploieşti este însă din nefericire simptomatic pentru o ţară în care fotbalul e utilizat nu pentru a aduce bucurie oamenilor, ci pentru a spăla bani, de regulă proveniţi din afacerile cele mai murdare. Ăştia de la Petrolul îngroaşă lista care are deja în pârnaie numeroase nume. Pentru a fi întreagă însă, ea trebuie completată cu Dragomir, Sandu, Niculae, Mititelu etc., etc., etc.!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă trei. Câţi or mai fi?.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Încă trei. Câţi or mai fi?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei