Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2014 - Anul XIX, nr. 272 (5781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Ţigări de aproape 10.000 de euro confiscate şi doi contrabandişti reţinuţi, la Bilca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un transport de ţigări de contrabandă a fost confiscat şi doi contrabandişti au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră suceveni, în urma unei acţiuni desfăşurate la Bilca. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, miercuri după-amiază, în jurul orei 17.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi a observat, pe raza localităţii Bilca, două persoane de sex masculin care transportau pe jos, peste graniţa dintre Ucraina şi România, mai multe colete voluminoase. În urma acţiunii poliţiştilor de frontieră cei doi au fost reţinuţi, fiind identificaţi ca Adrian Popescu, în vârstă de 30 de ani, şi Cosmin Miclea, de 32 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Suceava.

La cercetarea terenului au fost descoperite mai multe colete care au fost transportate la sediul Punctului de Lucru Vicov,unde, în urma inventarierii, au fost înregistrate 3.980 de pachetecu ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană.

Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment, care au comunicat ulterior că pe direcţia respectivă au descoperit mai multe baxuri cu ţigări din acelaşi lot şi că au reţinut o persoană cu cetăţenie ucraineană.

Cei doi suspecţi suceveni, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmează să fie prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă. Ţigările, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, a precizat comisarul-şef Poroch Seriţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de aproape 10.000 de euro confiscate şi doi contrabandişti reţinuţi, la Bilca.
 Vizualizări articol: 2448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ţigări de aproape 10.000 de euro confiscate şi doi contrabandişti reţinuţi, la Bilca5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei