Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2014 - Anul XIX, nr. 272 (5781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri de până la 80%

„Maratonul preţurilor mici” şi megaconcert Andra, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava îi provoacă pe suceveni la distracție și megareduceri în cadrul evenimentului “Maratonul preţurilor mici”, care va avea loc duminică, 23 noiembrie, începând cu ora 17:00. Toţi pasionaţii de cumpărături, modă şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să se bucure de clipe de neuitat la concertul de excepție suținut de Andra și noua sa trupă de instrumentiști.

În cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească un show de modă cu noile tendinţe toamnă-iarnă, prezentate de magazinele din Shopping City Suceava, precum şi o prezentare de modă couture-a-porter semnată George Hojbotă.  Evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei pe bonuri cumulate le vor asigura primilor 500 de clienţi vouchere în valoare totală de 25.000 de lei. Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonul fiscal la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo.

 

Reduceri de până la 80%

Anul acesta magazinele dau startul reducerilor mai devreme, așa încât clienții au ocazia de a-și achiziționa produsele preferate, la cele mai accesibile prețuri, pe 23 noiembrie, în intervalul orar 09:00-22:00. Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, reprezentanţii Shopping City Suceava vă dezvăluie şi câteva dintre ofertele magazinelor: Champion, Raison D`Etre by Insense oferă reduceri de până la 80%, Mustang până la 70%, Secuiana – 70% la ultimele bucăți și 50% la colecțiile anterioare, Leonardo – 50% reducere la toate produsele, Eponge, Texval, The City – până la 50%; Texval, New Yorker - reduceri speciale la produsele semnalizate în magazin, Takko Fashion – 30% reducere la paltoane, jachete și veste, Benvenuti – 30% la încălțăminte și marochinărie, Moda Miss – între 10% și 30%, Coax – între 10% și 40% reducere, Kartel – de la 25% la produsele semnalizate, Otter – 25% reducere la încălțăminte și marochinărie, Neo Fashion - 20% reducere la toate articolele și 30% reducere la cămășile bărbătești, Next Level – 20% reducere la toate produsele, Orsay – 20% reducere la jachete și accesorii tricotate semnalizate în magazin, Dovani – 20% reducere la toate produsele, Gatta – 20% reducere la toate articolele care nu fac obiectul altor promoții sau reduceri, LaScarpa – 15% reducere la toate produsele, La Bionda și Ghio`s Collection – 10% reducere la toate produsele, Camiceria Italiana – 1+1/2.

Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale la Marionnaud, cu reduceri de 20% și 30% la o selecție de produse de parfumerie; 20% la o selecție de produse cosmetice și produse de îngrijire a tenului Clarins, dar și în magazinul Kendra: până la 50% reducere la produsele selectate. În ceea ce privește bijuteriile: Sabrini oferă 20% reducere, mai puțin la bijuteriile din aur, verighete și produse aflate în promoții, Stil Biju - 5% reducere la bijuteriile din aur, 5% reducere la verighetele din stoc, 10% la comenzile de verighete și 15% la bijuteriile din argint; Splend`or – până la 70% reducere la anumite produse; Janette – 20% reducere la bijuteriile din argint.

Magazinele cu electronice, electrocasnice & IT au pregătit reduceri substanțiale de Black Friday: Media Galaxy vă aşteaptă cu reduceri de până la 70% la produsele semnalizate, Flanco - până la 50%, Carrefour are oferte speciale de Black Friday la electrocasnice (în perioada 19-31 noiembrie 2014), Electro TOP oferă patru vouchere în valoare de 300 de lei care pot fi utilizate dacă se achiziționează produse în valoare de 3.000 de lei în cadrul evenimentului.

 

Reduceri la magazinele pentru copii

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona produse cu preţuri mai mici cu până la 70%, Coccodrillo – 20% reducere la colecțiile semnalizate, Noriel – până la 70% reducere la jucării, Alexandria Librării – zeci de cărți cu reduceri de până la 70%. PlusOptic oferă 25% reducere la orice achiziție, Optic Land - 25% reducere la prima achiziție și 40% reducere la a doua achiziție + premii surpriză la orice achiziție; Centrofarm – 1 + 1 cadou la produsele selecționate din gama Bioderma, Plafar - 60% reducere la gama de cosmetice Mades, 50% la gama de cosmetice și detergenți BIO, 70% la gama Taurus Power.

La Salon D`Anais – 10% reducere la toate serviciile, Animax - hrană pentru căței Royal Canin Mini Adult 8 kg: reducere 25% la achiziționarea unui sac întreg, hrană pentru hamster Vl Complete Hamster 500 GR: reducere 25%.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale de Black Friday - până la 50% reducere la mobilier și decorațiuni în limita stocului disponibil (21-23 noiembrie), Bergner - 50% reducere la al doilea produs achiziționat, Black Sheep Home Collection – reducere de 50% la halate și prosoape, pilote și perne, porțelan, dar și 25% reducere la produsele din cristal; Suflet Bucovinean - 10% reducere la icoane, ofertă specială la o parte dintre cărțile religioase.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: Roti Grill - 20% reducere la shaorma lipie; meniuri speciale la doar 10 lei, Trattoria di Matteo – pizza 1+1 gratis, KFC – oferte speciale semnalizate în magazin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Maratonul preţurilor mici” şi megaconcert Andra, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Maratonul preţurilor mici” şi megaconcert Andra, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei